Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ti mit szólnátok egy ilyen lányhoz? Küzdenétek érte vagy inkább hagynátok?

Figyelt kérdés
Csinos, magas, gyönyörű alak, szép lábak, szép arc. De a viselkedése a lényeg. Nagyon titokzatos, kiszámíthatatlan. Szinte lehetetlen elcsábítani, de akinek sikerül, az feltétlen törődést és szeretetet élvez a lány részéről. De ez tényleg nagyon nehéz. Nem naív, komoly, eleinte mindenkivel bizalmatlan, nagyon óvatos. Nem sokakat enged be a magán szférájába, nem szereti, ha megérintik. Ez már sok lenne nektek és hagyjátok vagy inkább kihívásnak vennétek?

2013. szept. 10. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kiszámíthatatlan.....attól függ mire érted mert nekem egy stabil partner kell akire bármikor számíthatok ha úgy alakul nem pedig otthagy vagy megcsal vagy ha olyan kedve van.....titokzatos se egy jó tulajdonság,mert ezzel csak a pasi állandó féltékenykedéseit és bizalmatlanságát éred el vagy sok vita alapja lesz akár a félreértések miatt mert titkolózol, ez arra is utal h nem bízol meg a párodban tehát már egyből maga a bizalmatlanság is elég nyomós ok arra h ne foglalkozzak veled...... és az h nem igen mutatja ki h van esélyem megint arra ad okot h hagyjam ugyanis azzal h nem mutatod ki h szimpatikus vagyok tetszem és állandóan játszod a jégkirálynőt érdektelenné válsz a szememben, nem fogok magamból bohócot csinálni és futni utánad ha nem látom értelmét inkább keresek olyat aki megbecsül és képes kimutatni h fontos vagyok neki....ez a viselkedésed nagy önzőséget, arroganciát juttat nekem eszembe elvárod h csábítsanak el hódítsanak meg. véért izzadva ostromoljanak és érdemeljék ki a kegyeidet....hercegnőnek érzed magad? :D
2013. szept. 10. 22:31
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol írtam, hogy a lány nem adná jelét, ha a pasi tetszene neki. Miből gondoljátok, hogy rólam van szó?
2013. szept. 10. 22:37
 13/19 ASOT ***** válasza:
100%
Mert az apád testvérének a lányának az öccsének a barátnője csaknem lehet.
2013. szept. 10. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:

Én egy pont ilyen lánynak udvarlok már több mint egy hónapja .

alig enged közel magához keveset találkozunk, de ha együtt vagyunk minden szép és jó.

Akár hogy törekszek a legjobbat adni neki magambol mintha észre se venne pedig azt mondja akar töllem valamit.

rózsákat kap mécsesekböl üzenetet kap az ablaka alatt egyszóval romantika a maximumon de semmi elérzékenyülős romantika nem csillog a szemében.

olyan mint egy jégtömb érzelmileg.

de mégis küzdöm mert érzem hogy kell nekem nem a külsője hanem az esze tetszik a kezdeti hozzáállása még változhat.

igaz rengeteg férfi pár hét után feladja és keres olyat aki 2 randi után ágyba bújik vele ,de abban nincs semmi élvezet.

olyan mintha egy játékot csalással vagy végigjátszással játszanál nincs benne élvezet.

bár én elég kitartónak vallom magam ,de egy nehezen nyíló nőnek énsem eröltetném 2-3 hónapnál tovább.

A remény hal meg utoljára :)

2013. szept. 10. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Jézusom...:DD Pont ilyen lány vagyok, amit leírtál.:D

Mondjuk a kiszámíthatatlan alatt nem tudom, hogy mit értesz?!

2013. szept. 10. 23:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Dehogy "küzdenék"!

Van jobb dolgom is.

2013. szept. 11. 08:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, felőlem az antikrisztus is lehet, probalkozom amig tudok, küzdők érte. De azért 1-2 honap után sincs semmi reakció, akkor hagyom. Egyébként szeretek küzdeni egy lányért.
2013. szept. 11. 10:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Legalább egy időre le tudna foglalni. :D
2013. szept. 11. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Látom, hogy már nagyon régi kérdés, de nem tudom megállni, hogy ne válaszoljam meg. (Pedig én itt csak kérdezni szoktam.)

Szóval: a többi válaszolóval ellentétben én azt hiszem, hogy te egy fiú/férfi vagy, és a kérdésben szereplő lány valószínűleg az álmaid nője lehet, legalábbis szerinted. Nyilván azért foglalkoztatja ennyire a fantáziád, mert még nem találkoztál hasonlóval. Szerintem már hosszú idő óta gondolkozol azon, hogy mit kellene kezdened az egész helyzettel, ami köztetek van/nincs, végső kétségbeesésében ír az ember általában ilyen jellegű témákról fórumokra. (és ezzel most nem a fórumozást degradálom vagy hasonló, hanem csak arra gondolok, hogy az ember a szerelmi életét/problémáit általában azért nem fórumokon tárgyalja ki.) Nagyon részletesen leelemezted a lányt (még ha csak 4 sorban is, de fogadok többet is tudnál róla írni), szóval ebből is következtettem arra, hogy régóta töröd rajta a fejed. De csakis olyan tulajdonságait írtad le, amiket megfigyelésből szűr le az ember, szóval felteszem nem sokszor kerültél vele interakcióba... Kár, mert nem értek egyet azzal, hogy ezt a lányt szinte lehetetlen meghódítani. Minden lányt meg lehet hódítani, csak tudni kell a módját. Ahhoz pedig ismerni kell a lányt, nem pedig megfigyelni. Ha ismered, tudod, mivel veheted le a lábáról. (És azt is tudod, miért viselkedik úgy, ahogy, mert erre millió magyarázat lehet, talán már megégette magát valahogy.) Egy lányt csak akkor lehetetlen meghódítani, ha meg sem próbálod. És ha meg sem próbálod, mégis komolyan foglalkoztat téged, akkor mindig ott lesz benned a tüske, hogy mi lett volna, ha... Ennél nincs rosszabb. Ennél még az is jobb, ha az ember megpróbálja, és kudarcot vall. Azon túl tudja tenni magát az ember, ami megtörtént. Azon nem, ami csak fejben játszódik le. A feladás soha nem jó döntés. Olyankor mindig magadat adod fel, hosszú távon pedig neked kedvezőtlen. Szóval nem tudom, hogy megpróbáltad-e, hogy összeszedted-e a bátorságod, hogy megpróbáld meghódítani. De ha igen, remélem, hogy sikerült. Ha nem, akkor legközelebb, ha ilyen helyzetbe kerülsz, gondolkodj el azon, amit írtam. A legjobb dolgok mindig akkor történnek az emberrel, amikor bátran cselekszik!

p.s.: lány voltam :)

2014. febr. 4. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!