Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, túlságosan alacsony lennék számotokra?
Figyelt kérdés
184 cm a magasságom. (Mértek sokszor 183-at, és kétszer 185-öt is, ezért a kettő közé "helyezem magam".)2013. szept. 9. 23:19
11/26 anonim válasza:
Pont jó! Még magassarkúval is éppen jó. Én 173 cm vagyok, és nem zsiráf.
13/26 anonim válasza:
Szánalmasak vagytok ezzel a magassarkúzással.
14/26 anonim válasza:
Én csak lapos talpút hordok, leszámítva a bakancsomat.
De tetszett már 165 centis fiú, és két méteres is :D
15/26 anonim válasza:
Nem vagyok szánalmas a magassarkúval, mert sok pasi imádja, vagy alkalmakkor el is várja. pl. egy ünneplő is magassarkúval szép, nem kell, hogy olyan nagyon magas legyen.
16/26 anonim válasza:
172 centi vagyok. Ásom a sírgödröm.
17/26 anonim válasza:
Huh, akkor én a majd két méteremmel nyugodtan alhatok...
A magassarkú pedig tényleg szexi, hordjátok csak nyugodtan!:)
18/26 anonim válasza:
Én is imádom, de nagy ívben leszarom, hogy magasabb e nálam benne a csaj. Persze tudjuk sok nőnek fontos a magasság, mert biztonságot ad nekik, mivel önmagukban semmit nem érnek. Ezért mindent a férfinak kell adnia.
19/26 anonim válasza:
"A magassarkú pedig tényleg szexi, hordjátok csak nyugodtan!:)"
Az általa okozott bütyök is marha szexi. Ráadásul csak durva osteotomiás műtéttel keezelhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!