Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlságosan az eszemre hallgatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan az eszemre hallgatok?

Figyelt kérdés

Sokszor passzolok le egy kínálkozó lehetőséget, ahol nekem kéne tenni, de tudom, hogyha visszautasításban lenne részem megbánnám másnap vagy még aznap, sokszor nem hívok fel valakit vagy írok valakinek, mert tudom hogy mit veszthetek, mint büszkeség, önbizalom, és tudom mit nyerhetek, mint újabb rossz élmény. Van, hogy nem megyek el bulizni, mert nem szeretem a másnapot, viszont ivós bandám van, ahol "nem lehet" nem inni (tudom, lehet, stb, de hogyha olyan a kör, te is jobban idomulsz a szokásokhoz). Vagy ha van egy ruha, ami első látásra szerelem, de túl drága, akkor inkább otthagyom az esetek nagytöbbségében.

Ne értsetek félre, van életem és boldog vagyok vannak barátaim ,szerető családom, terveim a jövőmre nézve, élményeim, de néha elgondolkodok, hogy én élek túlságosan ésszel és tompítom a szívemet? Vagy így a normális? Jobban kéne a mának élnem?

22/L

2013. szept. 8. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Néha hibázni is kell,úgyhogy szerintem kicsit próbáld meg lázábbra venni.
2013. szept. 8. 21:08
 2/4 anonim válasza:
Ha téged nem zavar, hogy így állsz a dolgokhoz akkor normális, de ha problémát okoz akkor el kell gondolkodnod azon, hogy amiket nem teszel meg azokat azért nem teszed meg mert úgy az ésszerű vagy azért nem mert nem mered azokat a dolgokat megtenni.
2013. szept. 8. 21:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyon is laza csajnak tűnök, szóval kis bohókás az egész lényem, nincs benne semmi komolyság, ennek ellenére belül mégis ellentétes vagyok. Érdekes.

És..van amitől félek, és van ami nem ésszerű. És a kettő valahol össze is kapcsolódik sokszor. Pl lefeküdni valakivel akivel tudom hogy csak egy szexre kellek, az nem pont ésszerű és félnék is tőle.

2013. szept. 8. 21:13
 4/4 anonim válasza:
Ha a gondolkodásod és az érzelmeid is azt mondják, hogy az a dolog nem jó, akkor nem lehet nagy probléma, de ha valamitől félsz, akkor arra ne keress racionális szempontból is hibát, csak azért mert nem bírsz megbirkózni a félelmeiddel.
2013. szept. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!