Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám megbőgetni magam úgy igazán? Nagyon ki kéne már jönni, de semmi sem válik be. A kérdés komoly, légyszíves olyan válaszokat is!
Figyelt kérdés
Nagyon összegyűlt bennem a feszkó és kikéne adnom ,de most még a legszomorúbb videó sem tud meghatni. Van valami "tuti tipp"?2013. szept. 9. 22:52
11/21 anonim válasza:
Küldjek magamról képet?
Attól még rémálmaid is lesznek évekig, nem csak besírsz.
12/21 anonim válasza:
Kikérem magamnak. Én már a 2. válaszban ajánlottam. :D
13/21 A kérdező kommentje:
1-2-4-5-6-7-8-10# Köszi a normális válaszaitokat!
2013. szept. 9. 23:17
14/21 anonim válasza:
Keress valami olyan zenét.
Vagy ajánljunk mi?
15/21 A kérdező kommentje:
Nem megy zenére, se filmre, se olvasott szövegre, se semmire. Mindet megpróbáltam már.
2013. szept. 9. 23:20
16/21 anonim válasza:
Ha ezen nem sírsz akkor semmin:
http://www.youtube.com/watch?v=BG7qrUdpaOE
(Légyszi privibe írd meg ha bevált, kíváncsi vagyok. :) )
18/21 anonim válasza:
Nézd meg azt a filmet, hogy Now is good,:) Én végig sírtam azt a filmet, pedig nem szokásom filmeken sírni.
19/21 anonim válasza:
Tudok egy filmet, amit (nem vagyok sírós! nem szoktam se filmeken, se zenéken, se videókon sírni!) végigbőgtem! Hachiko, a leghűségesebb barát. Na aki ezen nem sírja el magát, kőből van a szíve! :) Amikor másodjára néztem a filmet, már mikor elkezdődött elkezdtem pityeregni, mert tudtam, mi lesz a vége.. :D Sok sikert!
20/21 A kérdező kommentje:
Presser zenéje jó, de nem lett tőle jobb-rosszabb.
Hachi jó, azon is is mindig sírtam, de most arra sem ment :D
Kész káosz.
2013. szept. 10. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!