Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz elfogadni a külső ronda adottságaimat, amin változtatni sem tudok, mert genetikai?
Tökéletes fejszerkezetem van, vannak akik szerint "baromi állati jó pasi vagyok" (idéztem), sármosnak is tartottak már mégsem volt még alkalmi egy éjszakás kalandom sem pedig komoly kapcsolatom csak ilyen kavarások. 26 vagyok, nem érdekel mert így is jól érzem magam (persze vannak hullámvölgyek amikor rám tör a magány)
Épp most küldött el egy lány akivel már 2 napja beszélgettem annyival, hogy "bocs de storno az egész, mégsem akarok semmit" mégsem érdekel túlságosan.
Mindennek van oka de ne itt rinyáljatok már minden egyes nap, a nap minden órájában, hogy "brüüühühüüü ronda vagyok és nem szeretnek a lányok" Ha te nem szereted magad és itt ecseteled, hogy ilyen meg olyan ronda vagy akkor miért várod el, hogy más szépnek lásson?
Persze ugathatok én itt egész nap, úgysem jutna el a tudatodig soha.
Nem lettél csúnyább, az önbizalmad lett még kevesebb.. és ezt a nők megérzik. Nem véletlen mondják hogy a kinézet huszad rangú. Tényleg nem ez számít leginkább a csajoknál. Ha jó dumád van, jó fej vagy és vagányul kiállsz magadért akkor lesznek jó nőid. Ha egy névtelen honlapon próbálsz önbizalmat szedni akkor nem. Te döntésed. A változás kemény, de mindig megéri.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!