Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen nehéz elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz elfogadni a külső ronda adottságaimat, amin változtatni sem tudok, mert genetikai?

Figyelt kérdés
Nekem a fejszerkezetemmel van a bajom, mert azon változtatni sem tudok sajnos. Megőrülök,hogy míg más fiúk, csak mert tökélets fejszerkezetettel rendelkeznek bárkit megkaphtnak, aki csak megtetszik nekik, míg én egy csókéet is vért izzadok egy egyszerű lánynál is, aki sokszor nem is jön be nekem úgy igazán, csak már beletörődtem, hogy más lányokánl úgysincs esélyem meg ugye mindenki azzal jön,hogy maradjunka a saját szintünknél. Amúgy a legrosszabb, hogy neten, sok szép lány is megkedvelt már, de ha láttak volna élőben tuti nem akartak volna tőlem semmit. Most is van egy szép lány, folyton hiányol meg már azt is többször mondta, hogy szívesen talizna velem, örülne, ha leutaznék hozzá. Csak, én tudom, ha élőben látna, ne tetszenké neki. De ez cak egy lány a sok közül, neten elég sokszor szívom meg, igaz neten is tudtam eddig csak lányokkal talizni, kavarni, mert élőben valahogy még annyi esélyt sem kapok, mint így, néha vannak félreérhető jelek, de hát aki ronda az ronda marad örökre. Amúgy talán régebben még jobb is volt a helyetem, van egy érzésem, hogy azóta még tovább csúnyultam, mert régen legalább volt gy szép lány, aki rám mosolygott és folyosón is hátrafordult utánam adott jeleket stb., de ma már ilyen sem történi, csak fb-n tetszem néha lányoknak, persze jó messze élnek tőlem és többnyire nem eseteim, pedig nem hiszem, hogynagyon válogatós lennék.

2013. szept. 9. 00:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem is küldjél képet. Léciii. Kiváncsi vagyok. 17/l
2013. szept. 9. 01:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Tökéletes fejszerkezetem van, vannak akik szerint "baromi állati jó pasi vagyok" (idéztem), sármosnak is tartottak már mégsem volt még alkalmi egy éjszakás kalandom sem pedig komoly kapcsolatom csak ilyen kavarások. 26 vagyok, nem érdekel mert így is jól érzem magam (persze vannak hullámvölgyek amikor rám tör a magány)

Épp most küldött el egy lány akivel már 2 napja beszélgettem annyival, hogy "bocs de storno az egész, mégsem akarok semmit" mégsem érdekel túlságosan.

Mindennek van oka de ne itt rinyáljatok már minden egyes nap, a nap minden órájában, hogy "brüüühühüüü ronda vagyok és nem szeretnek a lányok" Ha te nem szereted magad és itt ecseteled, hogy ilyen meg olyan ronda vagy akkor miért várod el, hogy más szépnek lásson?

Persze ugathatok én itt egész nap, úgysem jutna el a tudatodig soha.

2013. szept. 9. 01:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Látod, nem kellett volna mégse ivartalanitani magad....
2013. szept. 9. 10:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem lettél csúnyább, az önbizalmad lett még kevesebb.. és ezt a nők megérzik. Nem véletlen mondják hogy a kinézet huszad rangú. Tényleg nem ez számít leginkább a csajoknál. Ha jó dumád van, jó fej vagy és vagányul kiállsz magadért akkor lesznek jó nőid. Ha egy névtelen honlapon próbálsz önbizalmat szedni akkor nem. Te döntésed. A változás kemény, de mindig megéri.

Sok sikert

2013. szept. 9. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Teljesen ugyanabban a helyzetben vagyok mint te csak azzal a különbséggel hogy nekem a füleim 'Kiállóak' Elég sok lány gúnyolódott rajtam az iskolában és az utcán. Ez miatt már nincsen önbizalmam. Visszahúzódóbb lettem és a számítógép előtt töltöm a napjaimat abban reménykedve hogy egyszer majd lesz Barátnőm ami igen csak lehetségtelen. Szerencsére már teljesen beletörődtem hogy nem lesz barátnőm. 17/F
2013. szept. 14. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Utolsó ,amúgy sem lehet barátnőd, megnéztük a nyilvántartásban, csak szerecsétlenkednél vele az ágyban. Szóval jobb ez igy , hidd el, meg gondolj csak arra, hogy a szex nem éppen egy higénikus dolog.
2013. szept. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!