Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
működhetne így egy kapcsolat?

2013. szept. 8. 14:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Korotok?
2013. szept. 8. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez szerintem már beteg.
2013. szept. 8. 15:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ez szerintem már beteg."

Nézőpont kérdése.

Lehet, hogy a kérdező meg azt tartja betegesnek, ha valaki 7-szer házasodik, vagy 9 gyereket szül, vagy 20 éves kora előtt már volt vagy 25 kapcsolata, stb.

Most lehet, hogy valaki csak a saját korosztályából keresgél, de zátonyra fut 5 házassága, (ismerek ilyen embert) míg a kérdező boldogan él a párjával sok éven át.

2013. szept. 8. 15:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Na látjátok! Direkt nem írtam semmi konkrét magyarázatot mert kiváncsi voltam rá, hogy mennyire kapom majd azt hogy ez képtelenség. És ha nő-nő közötti kapcsolat? Vagy mondjuk férfi-férfi kapcsolat lenne??? Akkor is ennyire rossz lenne? Amugy meg senki nem tehet róla, hogy hány évesbe szeret bele szerintem. Ja és diák tanár kapcsolatról sincs szó. Csak érdekelne azoktól akik azt írták hogy nem működhet semmiképp, hogy miért nem? El is magyarázhatnák hátha jobban értenek ehhez!
2013. szept. 8. 15:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Szóval akkor ezt csak provokáció miatt tetted fel?
2013. szept. 8. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Mond màr meg a korod
2013. szept. 8. 17:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Működhet valami, persze.

A szerelem az biztosan, abban nincsenek racionális megfontolások.

Család viszont nemigen lesz belőle.

Ami a kettő között van, az meg attól függ, hogy miben, mennyire pendültök egy húron.

2013. szept. 8. 18:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem a provokáció volt a cél. Egyébként a család nem is kerülne így szóba, tudom. Egy életre nem lennék vele a kor miatt, tudom. Nem életre szóló kapcsolatra, tehát nem házasságra gondoltam. Amugy is feltételesen beszéltem tehát NEM vagyunk együtt!!
2013. szept. 8. 18:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Mind a ket oldalrol beteges, akar a fiatalabb szeret az idosebbe, avagy forditva.

Mit akarhat mondjuk egy 20 eves egy massziv 55-ostol, de egy oregedo 55 eves erdeklodese egy 20-as irant is devians.

Rajongast mindket oldalrol eltudok kepzelni, mondjuk a fiatalabb elismeri az idosebb eletutjat, felnez ra, tiszteli ... forditva pedig az idosebb siman nosztalgiazhat egy fiatal megmozdulasain es drukkolhat a sikereiert, akar meg tamogathatja is (nem feltetlenul anyagilag) ... de ezek csak felszines dolgok, erzelmi kapcsolat kialakulasa mindket oldalrol beteges.

Amugy is egy 20 koruli akarki, eppen nekiindul az eletnek, mig egy 55-os ezzel szemben eppen mar a nyugdij idoszakra keszul fel. Ket teljesen mas palyan mozognak es mint tudjuk, a ket parhuzamos vonal csak optikailag talalkozik a tavolban, a valosagban soha (lasd pl vonatsin-par).

2013. szept. 9. 05:34
 20/20 anonim ***** válasza:
az nagyon sok
2013. szept. 14. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!