Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora a legnagyobb korkülönb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a legnagyobb korkülönbség? L-L

Figyelt kérdés

Sziasztok, leszbikusokhoz szól a kérdésem:

Mekkora a legnagyobb korkülönbség amit "bevállaltok" illetve eddig mennyi volt a legnagyobb amiben éltetek?

2013. aug. 26. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nálad mennyi a korkülönbség amit bevállalsz? :P Amúgy ez attól függ szerintem, nincs olyan, hogy mennyi amit bevállal valaki mert ha olyanba szeret bele aki idősebb vagy mondjuk fiatalabb akkor az ellen, hiába szab határokat ugyse tehet semmit. Bár én személy szerint tuti nem tudnék leállni nálam fiatalabbal, max 1 vagy 2 év lefele.
2013. aug. 26. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
10 felfele 1 lefele.
2013. aug. 26. 20:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nálam a legtöbb 16. Egyébként igazad van, csak kíváncsi voltam, hogy mégis mi a legtöbb. :)
2013. aug. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!