Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassak le egy fiut durván?
Figyelt kérdés
az van hogy őneki nagyon tetszem és már hányszor elmondtam neki finoman hogy nekem nem kel2013. szept. 8. 01:33
1/14 anonim válasza:
Általában ahhoz szoktak segítséget kérni, hogy finoman koptassanak le valakit. Az ellenkezőjével mi a probléma? Csak tudsz vele durván, taplón beszélni.
2/14 anonim válasza:
Ha a finomból nem ért, akkor mondd meg neki kerek perec, hogy húzzon el melegebb éghajlatra!
3/14 A kérdező kommentje:
ez a taplóság nem az én műfajom
2013. szept. 8. 01:38
4/14 anonim válasza:
Ezzel az a gond, hogy nem tudom akkor, hogy mit értesz durva alatt.
5/14 anonim válasza:
Pedig ez még nem is volt tapló... :D
6/14 anonim válasza:
ajánld be a egyik barátnődet magad helyett
7/14 A kérdező kommentje:
Valami olyan kellene hogy egész életebe hozzám se szóljon
2013. szept. 8. 01:44
8/14 anonim válasza:
Hát, jobb ötletem nincs, minthogy a szemébe mondod, hogy nem érdekel téged. Illetve egy picit rombold is az önbizalmát veled szemben. Mondd meg neki, hogy amúgy se lenne esélye nálad egy "ilyen" srácnak.
9/14 anonim válasza:
"Menj és b_szd meg szépen magad mert nem fogok agyhalottakkal járni,akik nem értenek a szép szóból."
Esetleg pofonnal.
De nem kell annyira nagyon aljasnak lenni. Megmondod szépen,hogy egy fiúval már alakul valami és semmi kedved elrontani ilyen hülyeséggel és bocs,de szerelmes vagy. Ha igaz,ha nem,ez elég nyomós érv lesz,hogy leakadjon. ;)
10/14 anonim válasza:
Eressz el egy galambocskát az orra előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!