Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fakeltem. és megszeretettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fakeltem. és megszeretettem egy srácot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

lány vagyok, fiúnak adtam ki magam. egy srác (aki meleg és én egy bi srác vagyok) megkedvelt,és én is megszerettem őt,mint barátot(ha használhatom ezt a szót).

gondolkozok rajta h elmondom neki,de nem akarom se megbántani, se elviszíteni..

viszont hazudni sem tudok neki sokáig,mert megszerettem és rosszul érzem magam miatta.

tudom,ott b*sztam el h elkezdtem fakelni..de egyszerűen csak egy ismerősömet akartam megszivatni,mostmeg ez lett belőle..

kéne a segítség.*-*

2009. nov. 2. 20:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
neten beszéltetek csak?
2009. nov. 2. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Ha belementél ebbe a butaságba, mássz is ki belőle! Ne csodálkozz, ha kapsz egy-két fülest. Ha nem is pont tőle, de esetleg általa. Erre volt szükséged?
2009. nov. 2. 21:11
 3/14 A kérdező kommentje:

első: igen,csak neten, msnen beszéltünk.

második: igen,igazad van,tudom h nekem kell kimászni belőle,de nemtudom h tegyem,ezért tettem fel a kérdést.

amugy nem,nem volt szükségem erre..és tudom h megérdemelném a füleseket

2009. nov. 2. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
Na, ha belátod /második vagyok/, valld be neki is. Mondd meg nyugodtan, hogy csak hülyéskedtél, ne haragudjon, máskor nem mész el eddig a vicceiddel. Mondd el neki azt is, hogy semmi bajod a melegekkel és ha rajtad múlik, lehettek akár barátok is. Ezt méltányolni fogja, hidd el.
2009. nov. 2. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
De mond el neki mindenképp, hogy megtetszett neked, és akkor lehet hogy valami jó is kisülhet a dologból. Lehet a srác titkon örülne neki, ha kiderülne, hogy lánnyal beszélt!
2009. nov. 3. 00:19
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Fakeltem... Anyanyelvünk ékessége.
2009. nov. 3. 10:29
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
simán lehet jövőtök. lehet kapni dupla vibrátort, amibe ha beleülsz, meg tudod döngetni a púzóját, és mindkettőtöknek jó. és ő is megdolgozhatja a hátsódat. na persze, ha meleg, lehet, hogy picit undorodik a nunitól, de a popinyalás is kellemes, majd meglátod.
2009. nov. 3. 13:02
 8/14 A kérdező kommentje:

1.

remélem h tényleg méltányolni fogja..

köszönöm a választ :)

őő..de nem estem bele,csak megszerettem mint egy barátot..

remélem igazad van!

2.

Tudod ezt a szót igy használják "fakeltem" jelentése h amisítottam és visszaéltem más ember képével a neten. sz*rok az anyanyelvre..bocsánat.

3.

hát köszönöm,de nem gondolkoztam semmi ilyesfajta dologban...

mégegyszer köszönöm mindnenkinek.

2009. nov. 3. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp el kellene mondanod, az igazság kiderül előbb vagy utóbb és végleg elveszíted mint barátot ha nem mondod el. Szedd össze magad, legyél őszinte, mondd el miért csináltad, kérj bocsánatot. De ha tényleg szereted akkor úgyis ezt fogod tenni...:)
2009. nov. 4. 01:54
 10/14 A kérdező kommentje:

igen,ezt fogom tenni.

köszönöm a választ,tényleg sokat segítettetek..

Összeszedem magam és el fogom mondani neki,abban a reményben h tényleg megért majd és nem fogom elveszíteni.

köszi mégegyszer :)

2009. nov. 6. 06:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!