Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kedves, szép lány képes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kedves, szép lány képes megpuhítani egy nőfaló férfi "lázadó" lelkét?

Figyelt kérdés

Ha igen hogyan? Ha nem...miért??

Srácok, mit gondoltok??? Lányok, ti is írjatok tapasztalatokat! :)

2013. szept. 7. 19:58
1 2 3
 21/28 viktor123456 ***** válasza:
78%

Most akkor férfiként aki 'nem tud megváltozni', leírom a saját tapasztalatom.

Mikor megismerkedünk, arról szól, hogy érted teszek valamit, harcolok, stb. Az ember hajlik, félre rakja a többieket. Azután a lány elkezd szépen rendezkedni, ez nem tetszik, az nem, és végén basztatva vagy, hogy vmi miért nem így, hanem úgy van.

A lány elkezd szépen a MI-ben élni, és mert csak az érdekli, hogy megtartsa a pasit, folyton amásik nyakán lóg. Te szeretnél. oglalkozni azokkal a.dolgokkal, amik előtte is érdekeltek, de nem jutsz oda, mert a. ány csak lóg. Majd jön a fikázás. Nem így kellene csinálnod, nem így. ellene élned. Ez már arról szól, hogy mást akar, mint te vagy. Kezdesz szépen arra várni, hogy most mi nem fog tetszeni neki.

További hátulütője, hogy a csaj eddigre már barátnőit leépítette, alig találkozik, így már folytamatosan rajtad lóg.

Úgy őszintén csajok, azt várjátok, hogy ez nekünk szimpatikus legye. Ezt nem hívnám életnek... kénytelen vagyok végül szakítani.

Néhány nagy hiba van még ezen felül,amit elkövettek lányok. A céltalan vég nélküli panaszkodás pasi felé irányítása, amit a srácok nem bírnak, ezt a barátnődnek kellene tolnod. A másik, a telefon. te akkor hívsz amikor szükségét érzed, én is csak nekm ez később van. Bírd ki.

Harmadik. Ha nincs mondanivaló, ne hívj.

Negyedik. Ne passzolj át minden vackot 'közös' megoldásra. Legyél már önálló.

Ezek jutottak hirtelen észembe.

2013. szept. 17. 08:06
 22/28 anonim ***** válasza:

Egy kedves, szép lány miért nem keres magának olyasvalakit, akit nem kell megváltoztatnia?

Nem vagyok egy nőcsábász, de ha én nem érzem egy kapcsolatban, hogy hosszútávra akarok tervezni a lánnyal, akkor lehet akármilyen kedves és szép, akkor is egy aktuális dugó/társalgó partner marad.

2013. szept. 24. 17:53
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem fog sikerülni. Én is próbálkoztam ezzel 20 évesen, utólag már tudom, hogy nem kellett volna :DDD
2013. okt. 22. 15:57
 24/28 anonim ***** válasza:
neki állhatsz de te nem hinném hogy tudnál rajta segíteni max az idő
2013. okt. 22. 15:58
 25/28 anonim válasza:

szia!

nem ertem miert akarsz olyan ferfit aki csak ugy is kihasznalna teged.

van egy csomo fiu akik nem ilyenek XD

peldaul en XD

2013. nov. 5. 22:20
 26/28 anonim ***** válasza:

A lányok az ilyen férfiakban romantikus,megtört lelkű hőst látnak,és azt hiszik,hogy Ő miatta megváltozik.

Eközben a pasi meg élvezi,hogy mindenkit végigdughat és nagyon jól elvan,valamint az előző 15 barátnője is mind ezt gondolta..

2013. nov. 5. 22:29
 27/28 anonim válasza:
Szerintem simán. A legtöbb pasinak az ilyen hódítások csak az egójának a növelésére kell, de nem akar együtt élni vele. ;)
2015. márc. 16. 16:02
 28/28 anonim válasza:

Előző vagyok. Azt elfelejtettem, hogy a környezetemben lévő csókákról beszéltem, elég vegyes életkorúak/foglalkozásúak/stb.

28/F

2015. márc. 16. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!