Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves, szép lány képes megpuhítani egy nőfaló férfi "lázadó" lelkét?
Ha igen hogyan? Ha nem...miért??
Srácok, mit gondoltok??? Lányok, ti is írjatok tapasztalatokat! :)
A Másik Boleyn lány c. filmben pl összejön a dolog, de ott is azért külön taktikázni kell- pl ne adja magát rögtön, húzza a férfi agyát, szabjon feltételeket, stb. Kíváncsi vagyok persze, melyik férfi adna fel mindent (a filmbeli VIII. Henrik királyt leszámítva) egy nőért, aki ellentmond neki, ha megkaphat bárki mást? Van, akinek a vadászat, csábítás izgalma elég egy ideig, hogy "megpuhuljon a lelke", de a filmben ez is látszik: miután megkapta, egy ideig oké minden, de aztán ismét előtör belőle a régi énje. Már nem lesz olyan érdekes.
Szerintem ilyennel nem érdemes kezdeni, amíg legalábbis le nem nyugszik, fel nem nő egy komoly kapcsolathoz, ami talán sosem jön el.
#7-es vagyok.
Kedves kérdező! Miért voltam nőfaló ez nagyon egyszerű kérdés és szívesen kifejtem. Kihasználtam, hogy jól nézek ki, tetszek a nőknek, odáig vannak értem. Általában mindig a BP-i Deák Ferenc téren lógtam fiatalkoromban ahol nagyon sok lánynak az ideálja voltam. Mindenkit ismertem, jött egy új nő aki be akart illeszkedni a 'nagy családba' rögtön tudtam róla és elkezdtem vele beszélgetni. Csomóan vallottak szerelmet meg hiányzom nekik stb. persze ez engem mind nem érdekelt. Az érdekelt, hogy megfektethessek ahányat tudok, akármikor, akárhol. Ez ment úgy kb. 3évig utána meguntam ezt az életmódot, az állandóan változó szexpartnereket, hogy összekeverem a nevüket és, hogy ki kell rugdosni őket a lakásomból, vagy pont nekem kell halkan lelépni az ő lakásukból, hogy ne keltsek feltűnést és ne kelljen velük beszélgetnem. Utána felnőttem, betöltöttem a 18. élet évemet és azóta alig vannak szex partnereim, amit nem is bánok mert már kiéltem magam. Várom az igazit, hátha egyszer rám talál. Ennek már 3 hosszú éve. Fiatalság bolondság. 21F
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
Tehát nem létezik olyan nő, aki miatt egy ilyen férfi úgy gondolja, hogy érdemes feladni korábbi életvitelét?? Szomorú...
Képes rá. Ha beleszeret.
ez magától jön, nem tudod előidézni. Ha te vagy neki az igazi akkor megváltozik. Ha nem...
"Képes rá. Ha beleszeret."
Baromság. Ezek a férfiak semmi mást nem képesek szeretni, csak önmagukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!