Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti erre hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
Ha megtudnátok, hogy a csajotok, akivel jártok, meztelen képeket küldözget magáról más pasinak, vagy küldözgetett még azelőtt mielőtt összejöttetek volna mit tennétek??
szakítanátok a lánnyal??
18/L
(ne gondoljátok, hogy ez az én helyzetem;)
2013. szept. 7. 15:48
11/15 A kérdező kommentje:
De én nem azt mondom hogy r*banc csaj :D
attól hogy még képeket kuldozget nem kéne elitélni..
de amugy igaz hogy a kép bárhol megjelenhet :S
2013. szept. 7. 16:15
12/15 anonim válasza:
Ha akkor csinálta, amikor már együtt voltunk,akkor szakítanék.
Ha előtte,akkor attól függ,hogy miért.
13/15 Banderasz094 válasza:
Persze ettölfüggetlenül nem ribi,csak felelőtlen,speciel az én bnőmmel 3éve vagyunk együtt,és soha nem csináltunk olyan képeket,csak vidit,de azt ki is töröltük xD :D
14/15 anonim válasza:
Nem szakítanék, ha már leszokott erről a gyerekes dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!