Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasinak mi oka van elérhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasinak mi oka van elérhetetlennek mutatni magát?

Figyelt kérdés
De közbe tetszik neki a csaj....
2013. szept. 6. 23:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ÉN!
2013. szept. 7. 00:24
 12/16 A kérdező kommentje:
AKKOR FEJTSD KI KÉRLEK:)
2013. szept. 7. 00:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Add elő a teljes sztori-t és megpróbálok rá válaszolni.
2013. szept. 7. 01:17
 14/16 A kérdező kommentje:

Adott egy pasi..aki tetszik.én is neki.viszont nemigen lép semmit az ügyben,énmeg nem akarok tapadni..

de már annyira nem lép hogy hihetetlen.de elmegyünk egy szórakozóhelyre,jön velünk 4haverja.2elvan magának,2nek tetszem.kicsit sokat iszok és kettővel egész jól elvagyok smárolok is mint írtam.és olyan érzésem van,ha eddig akart is valamit mostmár biztos nem..

mert szerintem egy könnyen kapható lánynak tart,és ő nagyon nem kedveli az ilyeneket..

ritka fajta fiú komolyan örülnék ha ilyen barátom lehetne..viszont nem hiszem,hogy bármi folytatása lenne..

de már az elején is annyira elérhetetlennek mutatta magát,közbe azért írkált,meg keresett..

De még a bulin is annak mutatta magát..

talán csak óvatos?de többen írták,hogy a fiúk nem játszadoznak ,hanem konkrétak.ebbe modjuk látok némi igazságot:)

2013. szept. 7. 02:43
 15/16 anonim válasza:

Nem lehet hogy csalódott az előző kapcsolatában,és a r.bancoskodásoddal egyáltalán nem vagy nagy főnyeremény hosszútávra?

Ha nekem tetszene vki,biztos nem a haverjaival smárolnék...

2013. szept. 7. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:
2vel smároltál igy hogy gondolod igy kellesz neki?!Ribiként?!Mert aki ilyen könnyen odaadja magát a 2pasinak az ne csodálkozzon ha utána nem talál magának normális fickót...
2013. szept. 7. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!