Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a lányok számára, hogy egy pasinak milyen autója, rádiótelefonja van?
Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 17:01
1/12 anonim válasza:
Azért,mert nem fontos.:) Honnan veszitek ezeket?
17/L
2/12 anonim válasza:
Megint egy idióta általánosítás?!
Na gyere!
Sírj a vállunkon!
Nem jött össze?
3/12 anonim válasza:
Na, tegnap még a színes tévé is kellett.
4/12 anonim válasza:
Hát a barátomnak van egy Renault Clio-ja az 1993-s verzióból és milyen érdekes, hogy pont nem érdekelt. :D
5/12 anonim válasza:
Mert ez képet ad az anyagi helyzetéről, h milyen értékben tud a lányoknak ajándékokat venni.
6/12 anonim válasza:
3-as Coupém és SGS4-em van. Rajtam még ez sem segít.
7/12 anonim válasza:
Nekem nincs autóm, na most akkor mi van?
8/12 anonim válasza:
Mert akinek márkás van annak valszeg van mit a tejbe aprítania!
Ha meg van akkor el tudja halmozni ajándékokkal, el tudja vinni hétvégén a legjobb bulikba meg sorolhatnám.
Rengeteg nő ismerősöm van, aki megmondja, h nála számít a pénz.
Főleg, akik diplomások!
9/12 anonim válasza:
"Főleg, akik diplomások!"
Nekem van diplomám,a párom viszont gyárban dolgozik...
Nem,nem vagyok ufó....
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy márkás és drága kocsija van, de közben panellakásban lakik és 10 éves részletre vette a kocsit. Azért fontos, mert ezzel fel tud vágni a többi nő előtt, a nők között talán durvább a rivalizálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!