Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy barátnőm szerintetek, hogy nincsenek/nemsok barátom van?

Hát velem rengetegen szeretnének barátkozni, és bevallom énsem tartok senkit igazán barátomnak "max havernak" pontosan amiatt, mert gyerekesek !!! Hívnak ide oda, de egyszerűen nem érzem jól magam velük.. én más körülmények között nőttem fel, így tejesen mások az elvárásaim ...
a válasz a kérdésedre... engem nem zavarna ha a barátomnak nem lennének haverjai !! Úgyis ki alakul az majd ha jönni kell ... A barátok azok csak jönnek ...
Hidd el én is vágyom egy igazi barátnőre akivel jól megértjük egymást stb... de egyszerűen csak ki kell várni ... csak pozitív hozzáállás kell :)
Fő h ne keseredj el ... :) És Attól, hogy nincsenek barátaid még bnőd lehet .. :) Ha igazán szeret megérti ezt, hogy nálad ez más hogy van :)
14/L

szerintem meg sajnos fontos a társaság egy csajnak....
hidd el aki tapasztalta Én igen.
F/19
16 éves koromba volt elsőnek bnőm csak smárig jutottam vele 4 tali volt
namost az a helyzet hogy a csajok szeretnek szenvedni
nem más miatt mint a féltékenység miatt.. ami abből fakad hogy inkább elmész egyedül a barátaiddal kocsmázni sem mminthogy a vele legyél és ő ezt megjegyzi és jobban oda lesz érted. ideges lesz rád de legalább belédzúg. amugy meg csaj jófejnek fog tartani de aki mindig rá ér a barátnőével foglalkozni abból nem lesz hosszú kapcsolat.... majd rá jössz pajti :S
én tom sajnos.
Nekem am vannak barátaim de már átlag 20 évesek vagyunk és nemtudom a bnőmet megféltékenyiteni azzal hogy elmegyek velük bulizni. mivel ők se mennek el bulizni és nyávognak húzzák a szájukat mindenre. Igyhát kb leszar a bnőm mivan velem.
Ellentétben Ő mit csinál? amit én szeretnék tenni vele.... megy bankdance hall light extrába én meg ülök itthon és görcsölök mivan vele :S
ennyit a nőkről
sajnos igen is kell egy nőnek a társaság mert le fog rázni ha uncsi vagy és csak magadról mesélsz vagy a hülyeségekről.....
EGy csajnak éreznie kell azt hogy Te vagy számára az Alfa hím aki nem ér rá mindig vele foglalkozni és fenn áll a veszélye annak hogy gyakran bulizol és csajozol is.... ezzel megtudod szerezni a kiszemelt Nőt magadnak.... Akkor leszel menő csávó
máshogy nemfog menni
csajoknak ne higyj mert azt mondják amit neked tetszik. Ennek te simán bedőlsz és a végén egyenesen utálni fogod a nőket. Mint némelyiket ÉN
de nagyon ! :DD
sok bunkó van és néha azt hiszed segítenek közbe csak ellenedre beszélnek... csajt akarsz???
szenvedj
igyvannak vele.... segíteni nemfognak tudni
csak pasi aki a frankót megmondja neked:S és sajna a csaj szerzésnek több rossz oldala van mint jó-- de ezt a csajok nemtudják
ezért mondják a pozitiv dolgokat neked és osszák az észt.
még annyit hogy csaj nemtud értelmes érvet felhozni arra miért kedvel meg egy pasit. De egy pasi megtudja mondani miért kedvel meg egy csajt. Igyhát értelmes elfogadható magyarázatot a kérdésedre csajtól ne várj jó megmagyarázást.
értelmes csaj ott kezdődik hogy a helyzetet tökéletesen át tudja gondolni a az Ő szemszögére.
Csaj azt mondja őtet nem zavarná hogy nicnsenek barátaid. jah ahammm persze !!! majd 3 hét mulva rádöbbenne mégse te vagy az a pasi aki neki kell és majd leráz. meglátod :S
szal ha nincs barátod hazudj neki nyugodtan ő ugyis elhiszi hogy neked egy frankó társaságod van és majd ő ebbe hagy ábrándozzon csak.... őtet ugyse fogja érdekelni van vagy nincs társaságod. neki csak a "fény" számít és az álom hogy igen NEKED TÉLLEG VAN.
csajnak sose bizonyits. csaj nem kiváncsi a bizonyitékra
sose fogja azt mondani vigyél el a haverjaidhoz....
szal nem kell parázni hogy lebuksz azzal nincsenek barátaid.
Lényeg hogy a szeme előtt lebegjen Hogy te igen egy Fasza gyerek vagy aki mindig bulizik vannak haverjai és nem mindig ér rá Vele foglalkozni.
ennyi
Próbáld ki
1 héten belül garantáltan tiéd a csaj (sokáig)
19/F

a legutolsó válasz elég gáz, elég felszínesnek kell lenni ahhoz h vki így gondolkodjon.
a lényeg ott van, hogy ha barátkozni nem tudsz, egy párkapcsolatot hogy tudnál kezelni?
bizony ezeket a szocializáció során el kell sajátítani,
de nem történik meg ha vki gyerekkorában nem látja a családjában h hogy mennek ezek a dolgok.

Tudom miről beszélsz, mert velem is ugyan ez a helyzet.
Általános iskolában még csapatvezető típus voltam, de az új középiskolás osztályban hirtelen az ellentettjére változtak a dolgok. Ennek több oka van... Többek közt a legszarabb osztályt fogtam ki (az osztály miatt többen el is mentek), nincs közös témám velük, vékony vagyok (ez azért gond, mert a közösségben meg kell őrizni a tiszteletet (pl.: ha megütnek, akkor vissza kell ütni, hogy megmaradjon a tisztelet) na meg amúgy is gond), ...
Bár van egy lány aki tetszik, de a legjobb, ha gyorsan elfelejtem mielőtt nagyobb gondok lennének.
Nekem annyival könnyebb a helyzetem mint neked, hogy én leszarom az egészet, és a "majd lesz valahogy" elvet követem. :-D
16/f

Szia!
Ha igazán érdeklődik valaki irántad,akkor nem nagyon fogja ez érdekelni,szerintem....,amúgy meg nem vagy ezzel egyedül,nagyon nem! Én is így vagyok,pedig csaj,és 20 felett,nekem se igazán vannak barátaim,és nem is nagyon járok sehova! Ettől szenvedek,már nagyon régóta....depi,ideg stb. Vigyázz,nehogy így járj,mert ettől csak rosszabb lesz!24/L

tegnapelőtti 20:30-as vagyok
Tegnapi 15:33-asnak csak annyit szólnék, hogy tényleg eléggé felszínes volt !!
Ugyan miért kellene, hogy zavarjon, ha nincsenek barátai? nem látom annak értelmét, hogy elmegy a haverjaival bulizni, majd ezáltál én azt gondolom róla, hogy "jaj de vagány" !!! És miért akarnék otthagyni valaki akit ráadásul szeretek, csak mert nincsenk barátai? ugyan már... ez annyira kilátástalan helyzet lenne ...
És ha egy pár több időt tölt együtt, mint másoknál szokás, nem feltétlenűl unja meg egyik a másikat!!! Azzal persze énsem értek egyet, hogy mindig egymás nyakán lógjanak, de ez is személytől és hozzáálástól függ!! És ha egy srácnak akinek nincsenek barátai nyilván nem egy olyan csajjal fog összejönni, aki bulizgatni jár minden éjjel ráadásul a pasia nélkül!!!... ha így lenne, persze, hogy rágná a körmét, hogy hol az istenben van már a csajom ... ez annyira elvont...
A kérdezőnek meg annyit szólnék még, hogy komolyan nem kell emiatt aggódnod...a baráti köröd ki fog alakulni majd ... Múlkor is írtam, hogy hasonló cipőben járok... persze nekem teljesen más a helyzetem új környezet, új suli, új ország stb ... Az a lényeg, hogy ne görcsölj emiatt...!!! -)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!