Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy barátnőm szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy barátnőm szerintetek, hogy nincsenek/nemsok barátom van?

Figyelt kérdés
Lányok, titeket zavarna ha a pasi nem jár el a barátaival/nincsenek haverjai?
2009. nov. 2. 17:36
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem odaírni, hogy 15 vagyok. És nem azért nincsenek barátaim, mert nem akarok, hanem mert nem tudom hogy kezdjem el. Ezzel kapcsolatban is adhattok tanácsokat. Kort/nemet is írjatok légyszives
2009. nov. 2. 17:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nincsenek barátaid? egy sem?? Egyszerű. Ismerkedj. Suliban, sulin kivül,különórákon,szórakozóhelyeken bárhol. Legyél nyitott az emberek felé,érdekeljenek. Biztos találsz magadnak nem egyet!!
2009. nov. 2. 17:47
 3/20 anonim ***** válasza:
16/L
2009. nov. 2. 17:48
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha valakinek nincsenek barátai ,ott valami baj van!Magadba kellene nézni, mert valószínű hogy több hiba van benned mint gondolnád!
2009. nov. 2. 17:48
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát, osztálytársakkal szoktam beszélgetni, de nem járunk el sehova. Nem is tudom hogy mondjam. Kocka félék, én is ilyen vagyok, de szeretnék megváltozni, túl sokat vagyok itthon, szórakozóhelyekre nem akarok járni. Nem olyan könnyű mint te mondod
2009. nov. 2. 17:49
 6/20 A kérdező kommentje:

eredeti kérdésre is válaszolhattatok volna:)

de köszi azért az eddigit is

2009. nov. 2. 17:53
 7/20 anonim ***** válasza:
nah megint az első válaszoló. hivd el akkor az osztálytársaidat valahova mozi,piálás bármi.. vagy ha ök nagyon kockák akkor a sulidban évfolyamodban vagy vhol nézzél körül,hátha vannak mások is. Amúgy persze hogy lehet barátnőd,de lehet előbb barátokat kéne szerezned..
2009. nov. 2. 17:55
 8/20 anonim ***** válasza:
lehet barátnőd,kérdés hogy mire kell,mert ha normális a csaj,igényli a társasági életet,és ha barátkozni nem tudsz akkor egy párkapcsolatot hogyan tudnál kezelni?nem nehéz barátokat szeretni,ha értelmes vagy,és tudsz beszélgetni akkor tuti hogy valaki szeret a társaságodban lenni,és nem kell birka módjára mások után menni,szervezz te összejövetelt,hátha elmennek páran,ez lehet pókerezésbilliárd,vagy csak simán lófrálás....próbáld meg !17/L
2009. nov. 2. 17:57
 9/20 A kérdező kommentje:
igen tudom, annyira el vagyok keseredve már. Most is van egy lány de egyszerűen nem merek odamenni, elhívni valahova mert annyira unalmas vagyok(ugye baráthiány, semmi program stb.), félek tőle hogy beégek emiatt. És nagyon szép lány, és sok fiú utána lohol, én meg lekések róla emiatt..
2009. nov. 2. 17:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Osztályban már mindenkinek megvan a saját bandája, meg más az érdeklődési körük, mint nekem. Nem akarok odapofátlankodni közéjük. Más osztályból meg milyen lenne már odamenni egy full ismeretlen gyerekhez.
2009. nov. 2. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!