Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne csókoljak bénán? Ez lesz az első csókom 19/L
Figyelt kérdés
Elvileg vasárnap lesz az első csókom, és ez elég ciki mert 19 vagyok.. Hogyan lehetne megoldani hogy ne legyek béna? Hogy tudnék gyakorolni erre? A srác mindenképpen észre fogja venni hogy nekem ez az első? Nem lenne túl jó:/ segítsééég!2013. szept. 6. 15:50
2/10 anonim válasza:
Tényleg segitsek? Részemröl szivesen!!!!!!
3/10 anonim válasza:
Khmm...most én is szánalmasan ajánljam fel magam?
4/10 A kérdező kommentje:
normális válaszokat szeretnék
2013. szept. 6. 15:55
5/10 anonim válasza:
Akár hiszed, akár nem ezek a normális válaszok. Ugy-e nem gondolod komolyan, hogy néhány mondattal meg lehet tanitani? Kevés technika, sok érzelem.Talán ez a lényege. Nem lehet ugy leirni, hogy most csücsörits a száddal, csukd be a szemed, ......... (Ugye milyen béna dolog?)
6/10 anonim válasza:
Puhán, szenvedélyesen, mintha fel akarnád falni... és közben simogasd minimum a mellkasát...
7/10 vakondka válasza:
Csókolózni tanulni tényleg csak gyakorlatban lehet.
A legjobb tanács amit adhatok, hogy hunyd be a szemed és hagyd, hogy a srác irányítson, illetve próbáld utánozni:
Végig tartsd lazán az ajkaidat, az elején indíthatsz azzal hogy a srác alsó ajkát lágyan megcsókolod, aztán figyeled mit tesz és utánozod.
Valószínűleg egyre nagyobbra nyitja a száját és átdugja a nyelvét, te is tedd ugyanazt. stb :)
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. szept. 6. 16:17
9/10 anonim válasza:
És ha észreveszi, akkor mi van (egyébként nem hiszem, h észreveszi)? Még sztem örülne is neki, h te vagy neki az első, akit megcsókol, én legalábbis biztos örülnék.
10/10 lorika12 válasza:
ha nagyon zavar hogy o lesz az elso akkor gyakoroly egy ismerosoddel baratoddal!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!