Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljak meg egy lányt?
Ha randizik veled, valószínűleg tetszel neki, szóval nem kellenek "természetfeletti trükkök" ahhoz, hogy megcsókolhasd. Add önmagad: lazulj el, szórakoztasd, legyél vele figyelmes. Üljetek minél közelebb egymáshoz, amíg beszélgettek húzódj közelebb hozzá. Esetleg megpróbálhatsz hozzáérni a kezéhez, karjához, vagy esetleg a válladdal a vállához simulni. Ezzel már megteremtesz egyfajta intim légkört kettőtök között. Figyeld a reakcióit. Ha vonzódik hozzád, nem fogja hidegen hagyni a közelséged és kívánni fogja, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Ha így érez, azt könnyen észreveheted majd rajta. Például, hogy feltűnően nézi az ajkaidat, vagy belefeledkezik az arcod vizslatásába, nem húzódik el, esetleg még közelebb is húzódik hozzád. Ekkor nézz mélyen a szemeibe több másodpercig. Esetleg közben pillants le az ajkaira is. Ha nem nagyon degenerált a kislány, valószínűleg le fog esni neki, hogy meg szeretnéd csókolni. Ne rohand le nagyon vadul. Mivel ezek szerint mindkettőtöknek ez az első csók, ezzel ráértek majd később. Inkább próbáljátok érzékivé tenni, finoman ismerkedjetek a másik ajkával, nyelvével. Ha még nincs elég gyakorlatotok nem jó kapkodni, mert nagyobb valószínűséggel fordulnak elő bakik, például, hogy összekoccannak a fogaitok.
Remélem tudtam segíteni. :)
17/L
Sztem amit te mondtál az a gondolj valami becskott szemmel, az nmjó. Nemtom a váraltan nemis tud felkészülni. vagyis én nem örülnék neki speclel. sztem adj egy puszit az arcára, és utána jöhet a csók. ( Megpuszilod utána rögtön a száját veszed célba)
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!