Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljak meg egy lányt legelső (! ) alkalommal?
-.-
miaz h tisztázzuk a dolgot hát ako ez egy nagy szar lesz ám!
hányéves is vagy?
első vok
mer ez most ako mi csak smároljunk 1et?
me ugyhangzik............
jártok szerelem vagy miez??!
a "tisztázzuk a dolgokat" csók, ebből akarod leszűrni hogy lesz e járás a dologbol?
szerintem meg ha sokszor találkoztatok akkor a csajnak is bejössz és ő is akarja a csókot csak nem mer kezdeményezni( ami hadd jegyezzem meg:nem is az ő dolga ) vagyis félénk.
én is voltam ilyen helyzetben mert 3 randi után nem tudtam még mi a pálya, de vettem a bátorságot és megfogtam a kezét,átöleltem aztán egy kicsit később megcsokoltam.
Mindenképp öleld vagy huzd egy kicsit magadhoz a csajt(pl ha hideg van-én igy csináltam)és mindenképp nézz mélyen a szemébe vagy mosolyogj rá. ha ő is mosolyogj nyert ügyed van :-) innentől meg már egyszerű csak finoman csókolj mert nem szeretik ha elsőre nagyon nyomulos vagy. mintha egy hosszu puszit adnál a szájára és ha a csaj visszacsokol csokold vissza!de csak az ajkán! remélem segítettem ;-)
ja és a csókocska után meg is lehet kérdezni hogy ő mit vár ettöl az egésztől!ha így értetted a "tisztázzuk a dolgokat" csokot
szerény véleményem szerint ha sokszor taliztatok ugyis járás lesz a dologbol, mert miért akarna veled talizni ha nem akar semmit tőled mint pasitol?!
vagy para van h csak barátnak néz esetleg? bár nem ismerem a helyzetet eléggé
és a romantikus csókot a lányok nagyon bírják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!