Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt dolog, hogyha a férfi megcsalja a barátnőjét mert a nő már nem akar vele lefeküdni?
Nem hinném, hogy ez korrekt dolog lenne!
Szerintem ezt meg kellene beszélni ...!
Egy egészséges kapcsolatban a szex is, ugyanolyan hangsúlyt kap, mint a a többi fontos dolog ...!
korrektebb ha elhagyja
minden jó? nemhiszem. én fordítva iszonyú sértettséget éreznék hogy nem vágyik rám pedig nő vagyok
Ha nincs szex, akkor az ő részéről egyáltalán nem jó minden a kapcsolatot illetően. Az egy dolog, hogy neki tök kényelmes a biztonságban ülni, és jól meglenni szex nélkül, de ez komolyabb problémaforrás annál, hogy a te vágyaid nem elégülnek ki.
Ne csald meg, az nem old meg semmit. Igenis ülj le vele, és semmiképpen se hagyd magad leterelni a fogamzásgátlóval és társaival. Addig ne engedd a témát elbliccelni, míg nincs valamiféle megoldás. Kérdezd meg, mi a gond, miért nem tekint rád férfiként. Ha meg valóban a gyógyszer a gond, akkor beszélni kell a nőgyógyásszal.
Értsd meg: minden nappal, amit nem a probléma megoldásával töltötök, egy újabb szöget vertek a kapcsolatotok koporsójába. Ezt ő egyelőre nem hajlandó belátni, ezért hangosan ki kell teríteni a kártyákat, és ha kell, borítani az asztalt.
Ha a gyógyszer a gond, ki kell próbálni másikat! Többféle van, plusz számtalan más védekezési mód...
Hosszú távon így nem működhet egy kapcsolat!
Első körben egy nyugodt hangulatú, nem szemrehányó beszélgetés...
Ha együtt működik, megpróbál más gyógyszert, más módot, akkor türelmesen kivárni!
Ha nem működik együtt, akkor szakítás! Nem a szex hiánya miatt, hanem hogy egy ilyen komoly problémában nem hajlandó együttműködésre!
Megcsalás akkor korrekt, ha bármi okból együtt akartok maradni, de közlöd vele, hogy neked emellett szükséged van a szexre, és ha nem kapod meg, megszerzed máshol... ha ebbe belemegy, mert elég nyitott, akkor működhet így, és korrekt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!