Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövérít az ilyen szatt. Férfiak szerint? Normális válaszokat kérek szépen! Köszönöm?
kisfiúnak épp nem nevezném magamat, de azért kösz. :D
Számomra az ilyne közönséges cucc igenis lelombozó hatású, ez van. És köszönöm kérdésed, egyáltalán nincs gond sem a potenciámmal, sem pedig a szexuális életemmel.
komolyan mondom, siralmas, hogy emberek képtelenek egy véleményt személyeskedés meg oltogatás nélkül megfogalmazni. -.-
Nem igaz mar hogy kikered masok velemenyet aztan meg nem fogadod el a negativ kritikat.
Igen, ez a szett ronda mint a dog. Buggyos, a fazon katasztrofalis. Azon a csinos modell lanyod is vacakul nez ki... akinek meg nem tokeletes a tetse azon vegkepp szornyen fog kinezni.
En no vagyok, de nagyon jo izlesem van. Szexi fehernemut az Intimissimiben szoktam venni, vagy szereztem mar a Tezenisbol is.
Igen, ezek nem olcso boltok. Viszont ha megszolnatok hogy sok penzbol konnyu oltozkodni hat a gimiben csorok voltunk mint a templom egere, meg furdoszobank se volt!!! De a turibol meg a kinaibol ugy feloltoztunk hogy az osztalytarsaim milliomosoknak neztek xD
"Ok.Akkor leteszek róla.Pedig az ilyenfajta melltaró nagyon tetszene..."
Azert par velemeny miatt nem muszaj letenned valamirol, ami amugy tetszik neked es jol erezned magad benne.
Ettol fuggetlenul nekem sem tetszik ez a szett (sot, amit masodszor linkeltel, az sem az en vilagom), de ettol meg te szexinek erezheted benne magad, es a partnered izleset is te ismered... lehet, hogy neki pont az ilyesmi a kedvence.
Hogy konkretan a kerdesre valaszoljak: nem azt mondanam, hogy koverit, nekem eleve az anyaga nem tetszik igazan, illetve a szabasa is furcsa, szamomra nem izleses es kevesbe izgalmas, mert nem emeli ki igazan a noies vonalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!