Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kövérít az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kövérít az ilyen szatt. Férfiak szerint? Normális válaszokat kérek szépen! Köszönöm?

Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 09:38
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ok.Köszönöm.A képen kissé buggyosnak tűnik,de ilyen melltartót szeretnék+francia bugyi,vagy hasonló,csak nem szeretném annyira hangsúlyozni a mellem,vagyis valami romantikusat szeretnék. :(
2013. szept. 6. 09:55
 12/33 A kérdező kommentje:
Köszi,látom vannak akik normálisan tudnak írni.Köszönöm!
2013. szept. 6. 09:56
 13/33 anonim ***** válasza:

Senki nem kérdőjelezte meg hogy nő vagy-e. Annyit mondtunk, hogy ez a szett csúnya! Vannak sokkal szebbek is, de ez ronda.

És igen, valszószínű kövérítene is, hisz tényleg olyan mint tehénen a gatya.

2013. szept. 6. 09:58
 14/33 anonim ***** válasza:

nő vagyok én is, és ne haragudj, de ez a szett nagyon csúnya. Nagyon sokféle van, (szintén franciabugyis), ami viszont szép, inkább válogass. De ez csak az én véleményem.

Már eleve ez a szín is...ááááááááá... a melltartó szabása is nagyon csúnya, az anyag miatt felpufisodik, a bugyi szabása is nagyon gázos, olyan, mintha egy nejlonzacskót húztál volna a s*ggedre. nézegess még, olyan szett előnyösebb lenne, ami kevésbé elálló, és nem ennyire derékba szabott.

2013. szept. 6. 10:06
 15/33 A kérdező kommentje:
A szín nekem se a világom.Csak olyan feszülőset sem szeretnék,mert az meg nagyon gáz nekem.Inkább a kettő közt.A melltartó viszont tetszene.Ha segítesz,hol lehet az elképzelésemnek megfelelőt vásárolni,azt megköszönöm!
2013. szept. 6. 10:17
 16/33 anonim ***** válasza:
én fűzős vagyok, azt hordok szívesen, én Vateráról szoktam rendelni. :) Biztosan van franciabugyis is :)
2013. szept. 6. 10:22
 17/33 anonim ***** válasza:
Nekem pont a szín tetszik :) Mi baj van a rózsaszínnel? De ez a szatén vagy milyen anyag , ez borzasztó. Vannak ilyen tangáim, és ha nem úgy bánsz az anyaggal mint a hímestojással, már szakad is a varrás mellett! Nem valami stabil anyag!
2013. szept. 6. 10:23
 18/33 anonim ***** válasza:
Fúj. Ez olyan ostoba libás, középszerű rongy. Respekt annak, aki ilyet felvesz.
2013. szept. 6. 10:30
 19/33 A kérdező kommentje:
Franciabugyik vannak,csak szatén nem nagyon.Én a csipkés vackoktól kapok gutát...Amúgy fekete,párducmintás,piros,az alap színeim,de tetszenek a szép élénk színűek is,mintától függően...Sajnos sehol nem találok ilyet,vagy nem a méretem :(
2013. szept. 6. 10:41
 20/33 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmit hordok,de francia fajtában 0,színt most hagyjuk...

2013. szept. 6. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!