Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövérít az ilyen szatt. Férfiak szerint? Normális válaszokat kérek szépen! Köszönöm?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 09:38
21/33 anonim válasza:
Nem egy ruhadarabtól leszel zsírdisznó, hanem a sok zabálástól.
22/33 A kérdező kommentje:
Nem szokásom zabálni és zsírdisznó sem vagyok... :))
2013. szept. 6. 11:17
23/33 anonim válasza:
21-es rátapintott a lényegre :D
24/33 anonim válasza:
Szerintem amit másodjára linkeltél, sokkal jobb. Egy ilyen fajta szatén fehérnemű is tud szexi lenni, mondjuk feketében vagy bordóban. Amit elsőnek linkeltél viszont nagyon nem jó. És nem azért, mert nem tanga, senki nem mondta, hogy tanga kell mindenképpen, hanem azért mert iszonyatosan buggyos és nem esztétikus.
25/33 A kérdező kommentje:
Köszi.Tényleg buggyos,nem is akarom ennyire,csak ilyesmit.Értékeltem,hogy szépen megfogalmaztad a válaszod!
2013. szept. 6. 11:40
26/33 anonim válasza:
én elég vékony vagyok d fel nem venném ezt mert a csajon is bénán áll és ő sem kövér. ez nem szexi hanem gáz vannak szexi fehérneműk de ez valami iszonyat.
27/33 A kérdező kommentje:
A melltartót sem? :(
2013. szept. 6. 12:37
28/33 anonim válasza:
jaj, ez ilyen faroklankasztó szett :D exem egyszer felvett ilyet, inkább azért téptem le róla, hogy ne is lássam :DD
26F
29/33 A kérdező kommentje:
Hüpp :(
Ok.Akkor leteszek róla.Pedig az ilyenfajta melltaró nagyon tetszene...
2013. szept. 6. 12:46
30/33 anonim válasza:
Nehogy már az itteni kisfiúkra hallgass. Mi az, hogy f.roklankasztó? Tán problémáid vannak?
Egyszer én is jól bevásároltam egy gázosabb szettet. Nekem tetszett. Párom először mulatott rajta. Azóta az egyik kedvence, mert hangulatba hoz.
Ha ez lankasztó valaki számára, ott már más problémák vannak. Max. vicces lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!