Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit osztják az észt a nők, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit osztják az észt a nők, ha fogalmuk sincs mit akarnak?

Figyelt kérdés

Itt egy cikk: [link]

Vergődik a blogoló, játssza a jó fej nőt, de semmit se mond. Próbálná sugallni, hogy mi kell a nőnek, de olyan logikai bukfencekbe és paradoxonokba ütközik, hogy nem tudom szó nélkül hagyni.

Mi az, hogy egy férfi ne legyen szép, de az első pillantásától remegjen a nők lába?

Mi az, hogy mi férfiak akármilyen csúnyával lefekszünk? Tehát eszerint a nők csak jóképűkkel fekszenek le. De azért a férfi ne legyen szép. :)

Mi az, hogy ha első pillanatban nem tetszik, akkor később sem fog? Ez nem felszínesség egy kicsit? Senki sem lehet éjjel-nappal jó formában.

Mit papol az ápoltságról? a 21. században ki nem ápolt, aki férfinek meri nevezni magát? Ez a legalapvetőbb dolog. Nem ennek kellene elvárásnak lenni.

2013. szept. 5. 16:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben csak és kizárólag az az idegesítő, hogy ez a nő nem a maga, hanem a nők nevében beszél.

Mellesleg félreértettél elég sok mindent benne...

"Mi az, hogy egy férfi ne legyen szép, de az első pillantásától remegjen a nők lába? "

Az, hogy ne legyen szép, nem azt jelenti, hogy csúnya legyen, hanem, hogy ne legyen piperkőc, metroszexuális, mert azt a "nők" nem szeretik.(ez az amit szintén a maga nevében kellet volna írnia. Ő nem szereti, én meg inkább ezt pártolom, mint hogy ne adjon magára)

"Mi az, hogy mi férfiak akármilyen csúnyával lefekszünk? Tehát eszerint a nők csak jóképűkkel fekszenek le. De azért a férfi ne legyen szép"

Ez így van...Nagyon kevés az olyan pasi, aki nagyon megválogatja a szeretőit. Még a legjobban kinéző pasik is képesek kevésbé szép nővel lefeküdni, én legalábbis ezt tapasztaltam, ezt látom a környezetemben. A nők pedig igen, tényleg szeretik a szexet, de ugye, ha ők egyéjszakáznak akkor máris "Kur vák" vagyunk sokak szemében. Tehát ha már "kockáztatják" a jó hírnevüket (agyrém -.-') akkor már olyannal teszik akiért megéri.

"Mi az, hogy ha első pillanatban nem tetszik, akkor később sem fog? Ez nem felszínesség egy kicsit? Senki sem lehet éjjel-nappal jó formában"

Ehhez nincs nagyon mit hozzáfűznöm, ez tényleg így van nálam is. Azért nem lehet egy olyan pasinak aki tetszik annyira rossz napja, hogy akkor nem tetszik, jó napjában meg igen...Aki nem tetszik elsőre, az másodikra sem fog. Nagyon nagyon ritkán van kivétel, tehát nem mondom, hogy nincs...

"Mit papol az ápoltságról?"

Végigolvastam és nem papol az ápoltságról...

2013. szept. 5. 17:07
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg vegyél vissza...

"Mit osztják az észt a nők?"

1.Egy nő osztotta itt az észt.

2.És te mit osztod az észt?

2013. szept. 5. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.