Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategoriaban miert osztjak az eszt olyanok is akiknek meg soha az eletben nem volt baratnojuk/baratjuk?
Azert ez eleg idegesito....Ok a legokosabbak itt nevtelenul de a valoeletben meg sosem eltek at azt amirol azt hiszik joggal magyaraznak.Persze mindenkinek meglehet a velemenye de azert ennyire okoskodni...
Nem lehet valahogy kiszurni itt az olyanokat?
Mert nem szivesen adok egy olyan ember szavara aki nem kepes a sajat eletet sem rendezni hogy 20on x eves korara legyen tul legalabb az elso csokon
Mert ugyveszem eszre ezen az oldalon eleg sok olyan ember van akinek meg mindig nem jott ossze....Szoval hogy tudom ezt kiszurni??
18/L
Mert ha valakinek van egy kis élettapasztalata akkor csak igazán tanácstalan helyzetben jön ide.Akkor kap is normális választ.
Viszont amikor egy kicsit se akarja megerőltetni az agyát.Az már nekem gáz
Figyelj, én 18 évesen csókolóztam először, pár nappal utána feküdtem le a barátnőmmel. És nem bántam meg, hogy nem tettem meg korábban mással. Nem hiányzott, nekem így volt jó. Azóta amúgy együtt élünk. Miért zavar az, hogy léteznek olyan emberek, akik csak ennyi idősen teszik meg? Én nem érzem úgy, hogy fura lennék ettől.
20/F
Szeretnem "kihasznalni" az oldalt hisz ezert jott letre
De azert egy "ilyen" velemenyere nem adok.
Akinek nem inge az ne vegye magara szoval..
Nekem erről mindig a torna tanárol jutnak eszembe.
Nem tudnák megcsinálni,de elmagyarázni képesek.
Miért? Talán 1 kapcsolat ahol megcsaltak valakit az már nagy tapasztalat?
Mert azaz ember általában magából indul ki, senki másból abóbl amit ő átélt. Nem tud elvonatkoztatni. Szóval az sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!