Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategoriaban miert osztjak az eszt olyanok is akiknek meg soha az eletben nem volt baratnojuk/baratjuk?
Azert ez eleg idegesito....Ok a legokosabbak itt nevtelenul de a valoeletben meg sosem eltek at azt amirol azt hiszik joggal magyaraznak.Persze mindenkinek meglehet a velemenye de azert ennyire okoskodni...
Nem lehet valahogy kiszurni itt az olyanokat?
Mert nem szivesen adok egy olyan ember szavara aki nem kepes a sajat eletet sem rendezni hogy 20on x eves korara legyen tul legalabb az elso csokon
Mert ugyveszem eszre ezen az oldalon eleg sok olyan ember van akinek meg mindig nem jott ossze....Szoval hogy tudom ezt kiszurni??
18/L
Hozom a WC papírt, most sz*rtam le a véleményed.
Azt és akkor mondok amit és amikor csak akarom :D
Nézd, én 38 éves vagyok, elég sok tapasztalattal a hátam mögött, de mindig van mit tanulnom - és néha pont a fiatalabb generáció nyitja fel a szemem olyan dolgokra, amire álmomban nem gondoltam volna. Az emberi természet ugyanis koronként változatlan... ugyanazok a félelmek, aggodalmak, komplexusok, csak esetleg más és más megnyilatkozási formában.
De hiszed vagy nem, pont ugyanúgy képes viselkedni bizonyos helyzetekben egy 16 éves szűz fiú, mint egy negyvenes férfi! És ha ezeket a hasonlóságokat, mintázatokat észreveszed, akkor megtanulsz bánni az ellenkező nemmel... ;)
Mondom akinek nem inge...!!
Nem azok ellen iranyult a kerdes akik 18 evesen vesztik el hisz mindenkinek egyeni dontese hogy mikor akarja...Csak ha melle lelkiserult is es azert nem sikerult elotte akkor nekem ne okoskodjon es ne flegmazzon.
15 os
De igen vannak
Van baratom is es baratnoim is.Csak ha surgosen kell segitseg akkor kiirom ide hogy hatha valaki tud segiteni benne...de akkor jonnek azok akikrol a kerdes szol es hihetetlen flegmatikusan es pofatlanul irogatjak az okossagokat kozben sosem eltw at.(Konkretan emlekszem egy ket ilyenre) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!