Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit osztják az észt a nők, ha fogalmuk sincs mit akarnak?
Itt egy cikk: [link]
Vergődik a blogoló, játssza a jó fej nőt, de semmit se mond. Próbálná sugallni, hogy mi kell a nőnek, de olyan logikai bukfencekbe és paradoxonokba ütközik, hogy nem tudom szó nélkül hagyni.
Mi az, hogy egy férfi ne legyen szép, de az első pillantásától remegjen a nők lába?
Mi az, hogy mi férfiak akármilyen csúnyával lefekszünk? Tehát eszerint a nők csak jóképűkkel fekszenek le. De azért a férfi ne legyen szép. :)
Mi az, hogy ha első pillanatban nem tetszik, akkor később sem fog? Ez nem felszínesség egy kicsit? Senki sem lehet éjjel-nappal jó formában.
Mit papol az ápoltságról? a 21. században ki nem ápolt, aki férfinek meri nevezni magát? Ez a legalapvetőbb dolog. Nem ennek kellene elvárásnak lenni.
Én értem, mit beszél. Valami kutatás is volt erről, hogy ha a nők CSAK szexet akarnak, akkor még igényesebbek a külsőre mint amúgy. Hosszú távúnál fontosabb lesz a benső, pl. nem állnak össze olyannal, aki nem szereti a gyerekeket, vagy nem hajlandó megosztani a házimunkát (e kettő volt a legfontosabb szempont, magasan überelve például a fizetést).
Szóval, ha valaki nem kell nekik komolyra, az azt jelenti, hogy nem látják potenciális, "jó" apának, társnak, viszont ennek függvényében a faszi külseje kerül maximálisan előtérbe. Hiszen a nő minek szexelne, ha csak szexel, ha nem azért, mert a maximumot akarja?
Szerintem nem tudálékoskodóbb, mint a hasonló, csak férfiak által cikk nőkről. Vagy az is mind pórul járt?
Nem feltétlenül. Lehet, hogy csak a tapasztalataikat írják meg.
szerintem már maga a cikk megírása "pórul járás" :D
sőt, az én szememben már az is "pórul járt", aki ilyen (vagy hasonló) témában indít blogot
végül is, igazad van
biztos van olyan, akit érdekel vadidegenek szerelmi élete :D
hát, nem is tudom..
nekem ettől a bejegyzéstől nem állt fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!