Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember a világon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember a világon (legyen az férfi vagy nő) aki párkapcsolat, és barátok nélkül éli le az életét?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 22:52
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy nincsenek. Ennyire egyszerű a képlet.
2013. szept. 5. 20:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelnének a válaszok
2013. szept. 7. 22:40
 23/26 anonim ***** válasza:
tesom
2013. okt. 21. 21:57
 24/26 anonim ***** válasza:
azért a párkapcsolatot a barátsággal együtt emlegetni olyan mint az éti csigát a kecskebékával tök más
2013. okt. 21. 22:01
 25/26 anonim ***** válasza:
barátaim nekem sincsenek, állítólag túl nehéz eset vagyok, pedig nagyon jól alkalmazkodom, de nálam szerintem fejben van a hiba...de azt azért szögezzük le, hogy barát és haver NEM ugyanaz! párkapcsolatom több is volt
2013. okt. 22. 09:35
 26/26 anonim válasza:
Van ilyen ember, a nagybáttyám. Nem csúnya meg semmi csak fura.Azt mondja,hogy a nők csak bajt hoznak rá.Nem meleg,de olyan furán fogja fel a dolgokat.Barátkozni se barátkozik senkivelAmugy az ember társas lény,elég rossz lehet egyedül,ilyenkor az ember viselkedése is megváltozik.Zárkózottab lesz,agresszívabb,vagyis nagybáttyámnál ezeket vettem észre.Ha párkapcsolat nincs is,de barátokra szerintem mindenkinek szüksége van.Hülyeség hogy ne legyen egy barátja se az embernek,ahhoz elég antiszociálisnak kéne lennie,vagyis én ezt gondolom.Lehet így is élni,de nem érdemes.Nincs benne jó ha folyton magad vagy.
2014. febr. 25. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!