Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember a világon (legyen az férfi vagy nő) aki párkapcsolat, és barátok nélkül éli le az életét?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 22:52
11/26 anonim válasza:
nekem van párkapcsolatom de ezért nincsenek már barátaim nem járok sehova szar ez az élet így :S nem ismerkedhetem stb
13/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, de nem tudsz az asszonnyal valahogy kompromisszumot kötni 11-es?
2013. szept. 4. 23:01
14/26 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb élet lehet.
Mert szerelem nélkül is kapsz szexet, ha olyan van.
Na meg barátság... az egyébként sincs mindenkinek.
15/26 anonim válasza:
így van egy nagy szar ez a kapcsolat :S:S csak nem olyn könnyű több mint 4éves kapcsolatból kilépni:S
hiába beszéltük meg neki semmit nem ér az legyen amit ő akar :Skajakra szégyen vok h itt tartok h nekem egy nő parancsol
16/26 anonim válasza:
nem jobb biztos akadna más olyan csaj aki nem lenne ilyen és bízna bennem
17/26 anonim válasza:
Én párkapcsolat nélkül fogom. 24 vagyok és még nem volt egy barátom sem, innentől kezdve meg már nem fogok kelleni senkinek.
Szerencsére barátaim vannak.
18/26 anonim válasza:
honann tudod h nem kellesz senkinek??
19/26 anonim válasza:
Barátaim vannak, de párkapcsolatom nem volt még és valószínűleg már nem is lesz. Ez jutott. 27F
20/26 anonim válasza:
Hogy a viharban nincsenek barátaid? Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek ne legyen, max egy olyan ember típusnak nincs, aki direkt elűldöz magától mindenkit. Van egy barátom, aki papnak készül. A környezete királyul kihasználta, hogy ő nem akar feléjük kerekedni, de még neki is ott voltam én! (-arról nem is beszélve, hogy rövidesen rátalált a "nyájára", és ma már van egy csomó olyan haverja, mint ő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!