Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják a lányok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a lányok, hogy ők érettebbek a fiúknál?

Figyelt kérdés
Ennek mi alapja van, én semmi különbséget nem látok két egykorú fiú-lány között. Ugyanazon életcélok, viselkedésmód, stb. Maximum a külsejükben fejlettebbek a lányok, de erre sem mernék megesküdni.
2009. nov. 1. 21:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

biológiailag is, a nők előbb válnak ivaréretté, mint a férfiak. ez az első menstruáció ugyebár. a férfiak később lesznek ivarérettek. ez alatt nem azt értjük, hogy merevedés, vagy sperma, mert merevedése már egy 4 hónapos gyereknek is lehet, és sperma is viszonylag korán megjelenik, de az csak később lesz képes megtermékenyítésre. ha szétnézel fiatalabb korosztályban, olyan 6-7-8 osztályban, a lányok előbb nőnek meg, persze utána egy évvel a fiúk jócskán lehagyják őket. a lányokon előbb alakulnak ki a nemi jellegek, elsődlegesek és másodlagosok egyaránt.

és igen, a legtöbb lány 17-18 éves korban, amennyi én is vagyok, már nem csak a videójátékokért, autókért, számítástechnikus kütyükért rajong, mint a fiúk nagy része, akiknek ebben a korban még ez a fő téma, akinek meg nem, ott csak nagyon kevés van, akinek nem az a menő, hogy minél több lányt megfektessen.

remélem kimerítő választ kaptál.

2009. nov. 1. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

Ez már jó kérdés. Én 17 éves lány vagyok. Lehet, hogy furán fog hangzani, de a korombeliek között szerintem a fiúk az érettebbek. A lányok nagy része discóba jár felcsináltatni magát, vagy hetente más fiúval jár. Nem tudom ebben mi a jó, de nem is érdekel. De, hogy általánosságban azért mondják a láyokra, hogy érettebb (leszámítva a lótyókat és a ríbiket és a kúrvákat) mert ők érzelmi síkon gondolkodnak. A lányok kapcsolatot akarnak, házasságot, míg a fiúk megelégszenek egyéjszakás kalandokkal is. A lányok gyereket akarnak míg a fiúk új videójátékot. Persze én is imádok kockulni, sőt Metin2-zök meg Warcraftozni is szoktam, de én párkapcsolatot akarok 17 évesen nem pedig napi kalandokat. Meg persze a lányok testileg is hamarabb érnek, még, ha nem is láccik. Nézd meg a kissebséget. A nagyrésze már 13 évesen anya és van aki már 9 évesen az. Egy fiú 9 évesen hol édesapa? Persze ez csak példa, de jól mutattja a szaporodási képességet. A lányok tényleg érettebbek a fiúknál, de nem sokkal. Max 4-5 évvel szellemileg, de ennyi. Kezdj ki nálad fiatalabb lánnyal és jól kijöttök. Csak ne akard felcsinálni mert 14 a lány nem túl érett az ilyenhez. Sok sikert :D

L/17

2009. nov. 1. 23:05
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

Azért pl, mert az állítólagos 15 éves osztálytársaim hülye szavakat bömbölnek, undorító dolgokat csinálnak, perverzkednek stbstb. Egy lány ezalatt meg tud kulturált lenni, mi nem csinálunk ilyen totál értelmetlen dolgokat. Vagy ha igen, minket nem gyerekeseznek le. Titeket meg általában igen. és bizti, nem véletlenül. (tisztelet a kivételeknek)

PS: Nem véletlenül gerjedünk az idősebb pasikra. (17-18) Ők tudnak többet mutatni az legújabb "zsírkirály" gyilkolós játéknál.

2009. nov. 2. 01:43
 14/20 anonim ***** válasza:
46%
A lányok átlagosan egy évvel hamarabb érnek, és átlagosan visszafogttabb gondolkodásúak, viselkedésűek, mint a fiúk.
2009. nov. 2. 01:51
 15/20 A kérdező kommentje:

Mert az egymás előtt ugrálás és sikítozás nagyon kulturált viselkedés. Ma pl egyik osztálytársam (lány), azt kérdezte: jössz WC-be szexelni?

persze tudom nem szabad általánosítani egyik oldalról sem, mert vannak kivételek mindig. én is csak azért írom ezt mert a lányok ezt "oknak" mondják, mielőtt még megismernék a srácot.

2009. nov. 2. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:
59%
Mert a fingás és a tökvakarás olyan kulturált viselkedés?:)
2009. nov. 3. 12:42
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem az, de úgy látom neked selejt ismerőseid vannak, vagy csak most találod ezeket ki. Szerintem épeszű srác nem fingadozik emberek között, a tökvakarást is megpróbáljuk úgy elintézni, hogy ne lássák, igaz van nekem is egy ilyen osztálytársam, aki állandóan a lába közé nyúl, de ő nem is az a barátnőre vágyó srác.
2009. nov. 3. 14:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak testileg érnek hamarabb, ez tény, egy lány már képes gyereket szülni mikor egy srác még azt sem tudja hogy igazából mire való a farka.

Amúgy meg ugyanolyan éretlenek a lányok is, visítoznak mint a malacok, ugrálnak, hülyülnek csapatokban, stb.

2009. nov. 4. 02:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Na de kérem, nem tudják, hogy a protokoll szabályok szerint ha valaki fingik egy társaságban azt bizony meg nem történtnek kell venni?!:D Én is meglepődtem.. De tényleg így van
2009. nov. 24. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:
53%
Ezt h éretteb ezt a felnőttektől (védőnőtől,szülőktől,tv,net)halljuk.Ez alatt azt értik hogy hamarabb kezdik érdekelni olyan dolgok mint (pl: család,férj,gyerek) míg az egyenlő korú fiúkat szinte egyeltalán nem érdekli evvel 1 időben.A lányoknak általában a külseje is fejlettebb,de persze vannak kivételek.Pszihés gondolkodásuk hamarabb kifejlődik ez genetikailag van kódolva.Ami alatt azt értem hogy érzelmeik hamarabb fejlődnek ki/lelki dolgokban hamarabb adnak tanácsot.
2009. nov. 24. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!