Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem, majd szerelemből barátság. Működhet?
Röviden megpróbálom leírni a lényeget.
Baráti körben ismerkedtünk meg, elejétől kezdve vonzódtunk egymáshoz...(nekem van egy lányom előző kapcsolatomból és fiatalok is vagyunk 23, 24) megbeszéltük, hogy csak szex...majd feldobta hogy próbáljuk meg...sikerült, 4 évig tartott...most úgy döntöttük véget vetünk ennek, elmult a szerelem a részéről, és már talán (jó azért nem teljesen) de az enyémről is...megpróbálunk felnőtt fejjel gondolkodni, mind ketten szeretnénk lezárni, és mély barátságot kialakítani...viszont ami mind kettőnk fejében felmerült, az a szex...van e esély arra, hogy barátok legyünk extrákkal, ugyanakkor ennél több nem.
Együtt élni nem szeretnénk már, viszont egyenlőre úgy néz ki h mind ketten "vágyunk" a másikra ilyen téren, mert nagyon összhangban vagyunk.
Ha ebbe belemegyünk, én tudom magamról, hogy le tudom zárni, és akkor úgy fogom fel, hogy a barátom, és szeretőm ha mondhatom így...de férfiak véleményére is kíváncsi lennék, hogy szerintük működne e egy ilyen kapcsolat, szerintem túl korán költöztünk össze, meguntuk egymást, stb....de mint ember és "lelki társ" ragaszkodunk a másikhoz, de a kapcsolathoz ezt kevésnek látjuk...
Köszönöm, igazából már átdumáltunk mindent, és ő is azt mondja hogy ez nagyon hiányozna neki (no de nem akar kihasználni, az biztos) inkább úgy fognám fel, hogy egy ideig egymás rendelkezésére állnánk :) nyilván addig, míg egyik oldalról nem lesz alakulóban kapcsolat.
Szerintem működne, arra lennék kiv. hogy ha férfi fejjel nézem, akkor van--e esély arra hogy egy elmúlt szerelemben meg tudjon maradni a barátság, és a szex együtt, vagy inkább csak a barátság?
Tetszene egy ilyen kapcsolat, de gyakorlatba nem mennék bele.
A nő, nők, miatt.
A csak sex számomra azt jelenti, hogy csak sex és más semmi.
A nő részéről meg biztos lenne hiszti, féltékenység ha közbe más lánnyal is összejönnek a dolgok (sex)!
Mert nem lehetek hűséges a szeretőhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!