Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttátok már a barátnőtöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttátok már a barátnőtöket menstruálni?

Figyelt kérdés
Úgy értem szex közben. Mi a véleményetek?
2009. nov. 1. 19:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

16:31

"Igen és hozzáteszem ilyenkor lehet a legjobbakat szexelni.A lányoknak ilyenkor az egész sokkal érzékenyebb,és jobban be is van dagadva,és így mi fiúk is jobban élvezzük az egészet.A farkam véres lett,de nem zavar engem sem."

Te általánosságban beszéltél és ezért lettél leszólva és még csak nem is abban a stílusban szóltál vissza, hanem egy hangyányit durvábban, és még értelme sincs annak amit írtál. Bunkó vagy és tudatlan. És még csak bocsánatot sem bírsz kérni.

2009. nov. 7. 16:37
 22/25 anonim ***** válasza:
52%

Általánosságban írtam mivel én ezt tapasztaltam,de több lányismerősöm is egyetért velem.Egyáltalán nem szóltam durvábban csak azt írtam neki gondolja végig mit ír.Én nem idiótáztam le,nem illettem semmi jelzővel,a hülyeség szót meg azért használtam,mert ha nekem többen is azt mondták,és én is azt tapasztaltam,hogy bizony ilyenkor jókat lehet szexelni,és a csajoknak tényleg sokkal érzékenyebb,akkor ez alapján az a kijelentés hogy ez nem így van,ez hülyeség.

Amúgy semmi olyat nem írtam volna ha nem idiótázza le a kijelentésem.Mint írtam én csak reagáltam az övére.

A másik meg milyen jogon bunkózol le engem,vagy mondasz tudatlannak?Nem cáfoltam azt hogy sok nő nem szereti,de én akkor is azt tapasztaltam hogy van akiknek olyankor sokkal jobb.Ennyit a tudatlanságról...

A lebunkózásodra meg nem reagálok semmit mert felesleges...

2009. nov. 7. 16:51
 23/25 anonim ***** válasza:

"A másik meg milyen jogon bunkózol le engem..."

"A lebunkózásodra meg nem reagálok semmit..."

Ennyit rólad.

2009. nov. 7. 17:02
 24/25 anonim ***** válasza:
52%

Nem akarlak megbántani de akkor rólad mit?

Először csak megkérdeztem.De légyszíves mondd már meg hogy ez hogy kapcsolódik a másikhoz?Azért mert megkérdeztem az azért volt mert tényleg érdekel.De az hogy én nem kezdtelek el leszólni vagy tovább ócsárolni szerintem teljesen más és nem is függ össze.

Gondold már át mielőtt írsz.

2009. nov. 7. 17:07
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy nagyon kényelmetlenül érezném magam. Elsősorban nem az undor miatt van ez így, hanem azért is, mert akkor sokkal érzékenyebb vagyok, nem hiszem, hogy tudnám élvezni.
2009. nov. 7. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!