Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok már a barátnőtöket menstruálni?
Én egyszer a pasimat láttam menstuálni^^
Cserepes Virág Boglárka 13/L
Én láttam a kislányomat, még ki is nyalogattam, mert lekvárra vágytam.
Matheus papa, 85 éves, Békéscsaba, Farkas utcai Öregek Otthona, 49/c szoba a harmadik emeleten, Trapézarcú Víg Jánossal egy szobában, a Kovács/Fogorvos Kendermagostelepről.
hello
szerintem változó. volt egy nálam pár évvel idősebb párom 7 évig. Vele nem lehetett mert vmi miatt azt hitte hogy ilyenkor a lányoknak a puncijuk is fáj, és ö nem akart nekem fájdalmat okozni. próbáltam erről lebeszélni de aztán nem is erőltettem a dolgot. Aztán az azt követő kapcsolatomban a partnerem 10 évvel idősebb volt, és ő meggyőzött h próbáljuk ki. Épp nagyon megvolt de amikor csináltuk egyáltalán nem véreztem. Állitolag ilyenkor vmi vákuum keletkezik odabenn ami miatt arra az időre leáll a vérzés.. :) azóta nem zavar. valahogy olyankor jobban is kivánom.. :))
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!