Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttátok már a barátnőtöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttátok már a barátnőtöket menstruálni?

Figyelt kérdés
Úgy értem szex közben. Mi a véleményetek?
2009. nov. 1. 19:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
nem, pedig simán lehetne, mert akkor se hagyom békén, de vér még nem volt. mindenesetre engem nem zavarna. :)
2009. nov. 1. 19:37
 2/25 anonim ***** válasza:
15%

Én egyszer a pasimat láttam menstuálni^^

Cserepes Virág Boglárka 13/L

2009. nov. 1. 19:37
 3/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bogit irigylem a sok esze miatt! :))
2009. nov. 1. 19:39
 4/25 anonim ***** válasza:
62%
Igen és hozzáteszem ilyenkor lehet a legjobbakat szexelni.A lányoknak ilyenkor az egész sokkal érzékenyebb,és jobban be is van dagadva,és így mi fiúk is jobban élvezzük az egészet.A farkam véres lett,de nem zavar engem sem.
2009. nov. 1. 19:40
 5/25 anonim ***** válasza:
78%
19.40....ne tegyél hozzá ilyeneket.....én nemakkor szexelek a legjobban amikor éppen menstruálok. én akkor utálok szexelni. úgyhogy léccives ne tegyél már ilyen idióta kijelentéseket.
2009. nov. 1. 19:41
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, de elmondom a véleményemet. Szerintem undorító... Az exem állandóan zargatott, hogy őt nem zavarja, de akkor sem. Főleg, hogy olyankor a nő érzékenyebb, a fertőzésveszély is nagyobb...
2009. nov. 1. 19:42
 7/25 A kérdező kommentje:
Bizony, könnyebben el lehet kapni bármit.
2009. nov. 1. 19:46
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
fogamzásgátlózok, mensi alatt használunk óvszert... szóval egyikünket sem zavarja, és én jobban kívánom olyankor a szexet :D
2009. nov. 1. 19:55
 9/25 anonim ***** válasza:
16%

Én láttam a kislányomat, még ki is nyalogattam, mert lekvárra vágytam.

Matheus papa, 85 éves, Békéscsaba, Farkas utcai Öregek Otthona, 49/c szoba a harmadik emeleten, Trapézarcú Víg Jánossal egy szobában, a Kovács/Fogorvos Kendermagostelepről.

2009. nov. 1. 20:13
 10/25 anonim ***** válasza:
90%

hello

szerintem változó. volt egy nálam pár évvel idősebb párom 7 évig. Vele nem lehetett mert vmi miatt azt hitte hogy ilyenkor a lányoknak a puncijuk is fáj, és ö nem akart nekem fájdalmat okozni. próbáltam erről lebeszélni de aztán nem is erőltettem a dolgot. Aztán az azt követő kapcsolatomban a partnerem 10 évvel idősebb volt, és ő meggyőzött h próbáljuk ki. Épp nagyon megvolt de amikor csináltuk egyáltalán nem véreztem. Állitolag ilyenkor vmi vákuum keletkezik odabenn ami miatt arra az időre leáll a vérzés.. :) azóta nem zavar. valahogy olyankor jobban is kivánom.. :))

23/L

2009. nov. 1. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!