Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttátok már a barátnőtöket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttátok már a barátnőtöket menstruálni?

Figyelt kérdés
Úgy értem szex közben. Mi a véleményetek?
2009. nov. 1. 19:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
64%
19:41:nem tettem idióta kijelentéseket.Te meg gondold már végig mennyire igazam van azzal amit írtam,mielőtt hülyeségeket írkálnál...
2009. nov. 1. 22:48
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban kívánom olyankor, mivel tampont használok a csiklómat tudja kényeztetni. Én is kielégítem őt. Ennyi:)
2009. nov. 3. 12:53
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor én a szexre gondolni sem szeretek, nemhogy csinálni. Fáj a hasam, a hátam, a mellem. Ennyit minden barátom kibírt eddig, látta, hogy örülök, hogy élek. Biztos sok nő ilyenkor mégjobban élvezi, de én sem tartozom közéjük. És a fertőzésveszély miatt sem, meg a vér nekem is épp elég, nem szeretném, hogy a párom is kapjon belőle:) Nekem valahogy akkor is undorító lenne, ha nem lenne ilyen vacakul.
2009. nov. 7. 10:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam már együtt akkor a párommal, mikor menstruáltam. Nagyon egymásra gerjedtünk és nem bírtuk ki. De volt már többször is olyan helyzet, hogy azalatt egyáltalán nem kívántam és nem is szerettem volna, mert nekem olyankor nem olyan élvezetes.

És mi olyankor gumit szoktunk használni, és volt már rá példa, hogy egy picikét véres lett, de ez Őt egyáltalán nem zavarta!

20/L

2009. nov. 7. 10:52
 15/25 anonim ***** válasza:
31%
Én láttam. Le is filmeztem, kameráztam,annyira érdekes volt.
2009. nov. 7. 11:23
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

szex van attol hogy megvan a havim

de mivel annyira minimális hogy sima tisztasági betét is elég,igy egy zuhany után semmi nem lesz olyan,ha nem tudná hogy megvan,észre se venné a párom

2009. nov. 7. 12:00
 17/25 anonim ***** válasza:
77%

22:48 Pedig annak a lánynak teljesen igaza van. Nem tudom miért kell valakit a véleménye miatt leszólni. Te kijelentetted, hogy minden nő jobban kívánja olyankor a szexet. És jött egy lány aki közölte, hogy ő nem. Utána jött még egy, meg még egy, meg még egy stb... Sok nő szereti, de a legtöbb akkor se kívánja közben a szexet. És azért mert te életedben voltál már 3-mal (igazából tökmindegy mennyivel) attól még nem ismersz minden nőt és ki kell, hogy ábrándítsalak, de a legtöbben akkor se kívánják.

19/L

2009. nov. 7. 12:06
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Az exemmel sokszor szexeltem amikor meg volt neki,de nem zavart
2009. nov. 7. 12:10
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor magamat sem szeretném látni. Fáj mindenem és rondának látom magam, elég nehezen hiszem, hogy a barátom ne így látná.
2009. nov. 7. 13:05
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

12:06

Nem szóltam le,mindössze Ő írta meg hogy idióta kijelentéseket teszek.Ez mi ha nem leszólás?Én ilyenkor csak írtam neki egy választ de olyan stílusban mint Ő nekem.

Itt van az amit te is mondtál hogy van aki élvezi van aki nem.Én most hozzátettem csak hogy amit én tapasztaltam az az hogy nekik olyankor jobb a szex.Erre ő leidiótázta a kijelentésemet.Érdekes hogy neki nem szól senki én meg reagáltam a hozzászólására és erre mindjárt az van,hogy én miért szólom le.Máskülönben meg az,hogy nem hozott össze a sors olyan lánnyal aki akkor ne szerette volna hát istenem....

2009. nov. 7. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!