Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan valakivel aki dohányzik?
nem zavarna mert énis cigizek :D
a fű sem zavarna de csak akkor csinálhatja ha ad nekem is:D de nem heti többször hanem bulikba betépni azt csá :D 15l
Igen, de azért hatalmas plusszpontot jelent, ha nem dohányzik
21/L
19:37 akkor 5 év múlva elveszlek feleségül.
bocs az offért. :)
Így nem lehet ítélkezni, de én nem járnék ilyennel. Eleve nem kezdenék cigarettázó fiúval, így elkerülhető az, hogy az legyen az oka annak, hogy nem vagyok vele együtt. Sajnos hajlamos vagyok a cigizésre, főleg, ha ittas vagyok. Tudom, hogy ez az én gyengeségem, de az egészségem többet ér annál, hogy cigis barátom legyen. Ha meg beteg lenne a cigitől (rák, stb.), azt nem tudnám magamnak megbocsátani. Ez az én véleményem.
18/L
Ha en is cigiznek akkor persze h nem akadaly..de mivel en nem cigizem igy akadaly.
Iskolaban en azt tanultam, hogy az aki nem cigizik az nem tujd aleviselni azt aki cigizik amikor cigizik...
budos kez, szaj ruha, meg csokolozas kozben is erzodik es aki nem cigizik es nem szereti a cigit az nem tud csokolozni egy dohanyfeszekkel.
Iskolában tanultad?? :D
Am ez nemígyvan... vagy lehet csak egyénfüggő.
Én amikor nem cigiztem akkor nem zavart a füst.
És az meg tutira nem igaz hogy lehet érezni kézen, szájob, bőrön, ruhán...stb.
Kézen kb 10percig lehet érezni... többin meg nem
Nem tudom te kinek érezted igy...talán mert te cigizel és te nem érzed megrt hozzá vagy szokva.
Vagy még azért is mert egy olyanokkal vagy akik csak msot kezdték a füvezét.
De a cigifüst mindehova ráragad.
Ha azt mondod, hogy ne igaz akkro mondj pár helyzetet, mert én nem hiszem el.
Főleg ha most én elmondom azt , hogy a cigifüst mindenre ráragad és helyezeteket is mondok.
Avval kezdeném, hogy ha egy lakásban cigizel 2 hónapig folyton, akkor a falak is beszivják a füstöt és szellőzhetz 4 hónapot h valamennyire eltűnjön a cigifüstnek az utónyoma. Msot hogy megerősitsem ezt, anyám egyik ismerőse kiadott egy lakást bérbe és aki bérelte a lakást az cigis votl és cigizett a lakásban ezerrel. 2 hónap múlva elment és igy a lakás újra ki votl hirdetve, hogy bérbe adják. A baj az volt, hogy érződött 2 hét után is lakásban a cigi egy bizonyos szinten, mert a falak beszivták. ÉS utána egy nem cigis emebr akart volna ott lakni de a 2ik nap már mondta hogy nem fog ottt maradni és igy már a lakást nehezebb bérbe adni.
Más. Könyveken is érződik ez. Volt nekem egy tanárnőm aki vágta a cigit keményen. Mindig amikor adott nekem kottát...olyan patkány cigi szagú volt, hogy az elviselhetetlen. Ő is megszállott füvező volt és minden kottától hányingerem lett amikor megszagoltam. Nem teljesen a cigifüöstz szaga az hanem egy rééégi megmaradt cigifüstnek az utóhatása ami sokkal rosszabb olykor.
Ruhákon is érződik sőt, ruhákon érződik a leghamarabb. A füstöt beszivja a ruha és avval a ruhával büdös görény szagú leszel. És azon a ruhánmár csak a mosás segithet. Énvotlam klubokban is és szédültem a füsttől és mindig a ruhánátmegy az a szag és én nem birtam h az áén ruhám olyan görényszagú.
Sőt bőrön is át érződik és itt is tudok helyzetet. A legmegfelelőbb személy itt az info tanárom akit kencel (cancel csak ő kencelnek ejti ezért ragadt rá a név) tatának neveztünk. Nos ez akencel tata is olyan cigis volt, hogy nem tudta levenni a cigit a szájából. És tudod amirko magyarázott a száján át érződött az a büdös rohadt cigiszag. Sőt amirkoközelebb jött hmutasosn valamit énnem tudtm figyelni amit ott matat, mert nagyon éreztem a cigiszagot és nem csaka ruháján hanem az ARCBŐRÉN is. Ha nem hiszed nem hiszed de lehet h majd később se fogod hinni de akkkor már nem lesz szüksége h elhidd mert akkor már TUDNI fogod. Főleg ha nem vayg cigis és ha látsz ilyeneket. Mert a cigisek nem érzik a cigiszagot mert szokva vannak. Ha valaki csak ki akar menni h cigizzen és benn gyújta meg a cigit s rögötn kifut, és ha én 1-2 óra múlva érkezek oda, a legelején én azt a cigiszagot érzem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!