Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek ez komolyan vonzó?
Ma volt az évnyitó, több csaj is miniruhában jött be. Ezzel semmi bajom, de ha a fél s**ge kint van a csajnak és lehajol (bepucsít, beterpeszt)az nem taszító?
Kint volt a s**ge meg be lehetett látni a bugyijába.. A fiúk meg tátott szájjal nézték.
(Gimnáziumban volt ez, én 10.-es lány vagyok)
Hm, fincsi 10.es, félig kilógó seggel...
NEm, fúj, el vele...
Vaaaaagy, a legszebb látvány, és a legkönnyebben megkapható csajok általánosan elfogadott "egyenruhája" ez.
Ezért nézni jó.
Igaz én ilyen csajtól semmit nem akarnék, nem bírom a ri bancokat...
Kérdésedben a válasz:
"Kint volt a s**ge meg be lehetett látni a bugyijába.. A fiúk meg tátott szájjal nézték."
Igen nekünk ez bejön. Ingyen kukkolda. :) Teljesen jó. Szeretjük a nyarat amikor rövidülnek a szoknyák/nadrágok, imádjuk a cicanacit, mert minél feszesebb annál jobban kidobja a lány fenekének formáját (néha a puncit is ki lehet venni egy-egy tevepata esetén). Ennyi erővel járhatnátok meztelenül is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!