Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ezzel a férfival?
Van egy férfi ismerősöm, aki többször jelezte, hogy tetszem neki és flörtölt is velem. Kérésére elkezdtünk egymással levelezni egy közösségi oldalon, de egy két levélváltás után elkezdett kerülni, nem válaszolt a leveleimre. És úgy viselkedik velem, mintha én kezdtem volna ki vele. Pedig az üzeneteiben is flörtölt velem és kedveskedett. Nem értem mire volt ez jó, úgy tenni, mintha érdekelném, aztán meg lerázni.
Mi értelme volt ennek, csak szédített, bolondított engem?
(Pedig tudom róla, hogy évek óta nincs barátnője és elég magányos életet él. És nem azért lehet mert csúnya vagyok, tényleg tetszettem neki.)
"Pedig tudom róla, hogy évek óta nincs barátnője és elég magányos életet él."
a ember mindig azt tudja amit elhitetnek vele. Ezek a palik semmi máshoz nem értenek jobban mint ahhoz hogy elsírják mennyire szar életük van évek óta magányosak közben kiderül hogy otthon az asszony a harmadik gyerekkel várandós.
Egy VALÓBAN magányos fickó nem fog elszalasztani egy dugnivaló prédát, szóval nyugodtan ejtheted itt valami sumák van.
3 Attól még neked jelezve van, még korántsem biztos, hogy ő olvasta.
Szerintem beszélj vele személyesen.
Sokan úgy csinálják, hogy amikor nőt akarnak, akkor egyszerre több csajt szédítenek a neten, mondjuk hármat-négyet.
Amíg csak neten ismerkedtek, meg lehet tenni.
Valószínűleg az egyik másik lett a befutó, akivel már nem csak neten ismerkedik, így a többieket (pl téged) ejtett.
Én is arra tippelek, hogy vagy volt több jelölt is, vagy pedig valamiért meggondolta magát, elbizonytalanodott...
Az ilyesmit csak egyféleképpen lehet "kivédeni": ha te is több vasat tartasz a tűzben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!