Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kölcsönösen kedveljük egymást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kölcsönösen kedveljük egymást ezzel a férfival? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Pár hete megismertem egy férfit. Egy előadásra jártunk, de tegnap véget ért.

Egymással soha nem beszélgettünk különösebben, nem jutott rá idő ezen rövid idő alatt.

Szerintetek észrevette, hogy bejön nekem? Azért kérdezem, mert fogtam magam, az utolsó előadás után rákerestem a fb-on. Csak egy oldalt találtam a munkájáról, amit ő tett fel. Nyomtam rá egy like-ot. Majd láttam másnap reggel a sajátjáról ismerősnek jelölt.

Szerintetek vette a lapot, hogy tetszik nekem, és ezzel viszonozta, hogy én is? (Soha többé nem látom sajnos.)

Nem vagyok egy fb-os hülye tini, ez véletlenül alakult így.

Lehet, hogy ő is kedvelt?

2012. márc. 20. 07:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet! De saját példámat hoznám fel én így nem tudtam eldönteni hogy a csaj mit is akar valójában.
2012. márc. 20. 08:12
 2/12 A kérdező kommentje:

Arra gondolsz, hogy nem értenéd, miért kedvelgetem az oldaladat?

De szerintem értette, mert a saját privát fb-ról megjelölt. Én ez jó jelnek vettem.

2012. márc. 20. 08:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor sok szerencsét! :D
2012. márc. 20. 08:19
 4/12 anonim ***** válasza:
hűha, bejelölt facebookon, akkor biztos szerelmes:D hány éves vagy?
2012. márc. 20. 09:22
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Legalább valamit írhattatok volna egymásnak. Ilyen kattintgatásokból soha nem lesz semmi.
2012. márc. 20. 09:44
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
LOL, bejelölted, ez aztán a félreérthetetlen jel! Mindjárt megnézem mégegyszer az ismerős listámat hmm.....
2012. márc. 20. 09:44
 7/12 A kérdező kommentje:

Na erről beszéltem!

Nem vagyok fb-os kiscsaj, ez véletlen.

Szinte ismeretlenek vagyunk egymásnak így fura, ennyi.

2012. márc. 20. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
egy helyre jártatok és bejelölt, mi ebben olyan fura?
2012. márc. 20. 11:46
 9/12 Gergo_30F ***** válasza:
#7: ha nem vagy már tini, ne találgass ilyen-olyan jelölésekből, hanem írj neki egy rövid levélkét...a reakcióból kiderül, hogy akar-e beszélgetni, érdekled-e, de az itteni filózásból biztos nem.
2012. márc. 20. 11:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem kell agyalni, írj neki az előadás ürügyének kapcsán.
2012. márc. 20. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!