Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig 2x beszéltem egy lánnyal msn-en és kölcsönösen kedveljük egymást. Elmondjam neki, hogy azért nem voltam msn-en 2 napig, mert kórházba voltam, mert körülmetéltek? 15/f
Ne mondd el neki ha jót akarsz magadnak, márcsak azért is mert gondolhatja h vmien vallású vagy és ez nem igazán jön be neki és inkább fa képnél hagy v lelép
énis 1 ismerkedésnél megkérdezem a csajt h nincs e vmi családi szokásuk ami miatt változtatnom kéne, ha van akk természetesen lelécelek..
érdekelne h miért metéltek körül?
Mondj csak annyit Neki, hogy kórházba voltál és kész :)
Ha kérdezi akkor kitalálsz valamit, hogy fáj a ...-od és kivizsgálás miatt bentartottak stb stb, találd fel magad :P
Csak ha szóbahozza. ÉS mondhatod neki azt is, hogy régebb óta vártál már a műtéttel, most jött el az ideje. Ha kérdez, mondhatod, hogy nem szeretnél róla beszélni, de nem komoly dolog, csak túl személyes. Viszont lehet, hogy majd egyszer el fogod mondani neki is.
Amúgy 2 nap még nem a vég, lehet, hogy ő sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!