Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűkület miatt körülmetéltek, és a megmaradt hegek eléggé láthatóak. Lányok, nagyon zavarna ez titeket?
Én 5 éves koromban a farmerom cipzárján pisilés után rosszul húztam fel. :S 16 éves koromig nem is mertem farmernadrágot felvenni :D
És ahogy nőttem, úgy nőtt vele a heg is, úgy hogy most kb 3 cm úgy hogy nem áll fel.
De remekül lehet vele csajozni. Mindenki látni akarja ;) 19/F
Az előző páromnak is volt egy hege gyerekkori műtétből. Rákérdeztem, megmondta, ennyi volt.
Az se zavar, ha ferde, nem sétálgatni akarok vele, h mutogassam...Kit érdekel, hogy néz ki ha ügyes?
hát nem lehet vmi szép, de legalább nem teljes a körülmetélés.
azért a csajokat is legalább annyira foglalkoztatja a pénisz kinézete mint a pasikat a mell kinézete.
ha a pénisz ronda, nem szívesen veszik a szájukba (orális szex)
de 1-2 heg sztem nem a világvége.
Nekem a péniszem alján van a fitymától a herékig egy csík:(
Azt olvastam, hogy sok mindenkinek van, de engem nagyon zavar. Ez zavarja a lányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!