Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka a lehet a tartózkodásra, ha mindketten kedveljük egymást, sőt. Talán már többet érzünk?
Határozottan tudom, mert érezteti velem, hogy nagyon kedvel. Én is őt, tudja is, 100 %-ra.
Nincs párunk. Akkor miért nem alakulnak a dolgok gyorsabban? Miért nem kérdezi már meg, hogy elmegyünk-e valahova együtt vagy egy csók vagy valami?
Félne tőlem? Dehát mindig rettenetesen kedves vagyok vele, segítek, amiben csak tudok neki.
Tudja jól, hogy fontos nekem, persze azt nem sejti, hogy mennyire. De hogy kedvelem, azt tudja. (Elárulom, a kedveléstől sokkal többet érzek már)
Kölcsönös, ez nem kérdés, mert érezteti, de mégsem valamiért.
Első, te nő vagy?
Hogyan kezdeményezzek, mire gondoltál? Azt állandóan éreztetem vele, hogy fontos nekem.
Arra gondoltam, mivel most komoly gondjai vannak, említette nekem, de nem folytunk bele, hogy mi lenne, ha megkérdezném, nincs-e kedve beszélgetni róla, talán megnyugtatná.
Szerintetek kedves gesztusnak vélné vagy pofátlan tolakodásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!