Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik megítélnek fiúkat a körmeiről, pontosan mit olvastok le és miféle formákról?
Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk rendesen vágja és hosszra nagyobb mint szélességre, akkor mit gondoltok? Vagy ha nagyon levágja picikére? Az természetesen igénytelen, hogy ha nem vágja, tehát itt csak arra vagyok kíváncsi hogy milyen formákról, milyen tulajdonságot szűrtök le. Vagy ennek van a neten valami leírása amit általánosítottak?2009. nov. 1. 16:49
1/2 anonim válasza:
Ilyenekből csak hülye lányok ítélkeznek,ráadásul ennek semmi alapja nincsen,az im-ben,nőklapjában lehet ilyen übertudományos cikkekre bukkanni,mire utal a köröm,vagy az arc formája,stb:D Sőt lehet ítélkezni még cipőből,fagyinyalásból,szinte mindenből.De ezt jobb lenne,ha senki nem venné komolyan.Ha már valaki annyira unatkozik egy randin,h a fiú körmeit kuksizza,az már régen rossz...
2/2 anonim válasza:
amig nem gyászkeretes,és amig rövidebb az enyémnél,addig nekem mind1
(persze mondjuk kocsiszerelés után nem várom el,hogy véresre sikálja,hogy tiszta legyen,nem is szoktam hagyni páromnak,lekopik pár nap alatt,a körömkefével többet árt)
egyedül a lakkozott körmöt nem szeretem...azt hagyjátok meg a lányoknak:D
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!