Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok a dolgok amit vonzóna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok amit vonzónak találtok a másik nemben?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy az emberek mit találálnak vonzónak. Mert nincs jobb idõtöltés, mint hajnali 3kor ezt megbeszélni... Ha lehet, megadnátok a nemeteket és a korotokat... de legalább egy nemet. köszi:)
2013. szept. 1. 03:17
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
...fiúk?
2013. szept. 1. 04:05
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Én vonzódni inkább a külsőhöz szoktam. A belsőbe maximum bele tudok szeretni. Bár meg mertem volna esküdni, hogy a külsőről kérdezel, mivel a pozitív/negatív belső tulajdonságokat holnap estig lehetne listázni.
2013. szept. 1. 04:13
 13/20 anonim ***** válasza:
a személyiséget ugyanúgy vonzónak tartom a saját nememben is, itt most a másik nemről volt szó
2013. szept. 1. 04:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ami nagyon levesz a lábamról, az az, hogy ha gentleman a pasi. Előreenged az ajtóban, viszi a csomagomat, odaadja a kabátját... Imádom az ilyet.
2013. szept. 1. 04:57
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

- lazák

- nem hisztiznek

- többségük humoros

- szeretik a számítógépes játékokat és a sört

- célirányosan oldják meg a feladatot

- tudnak villanyt szerelni és barkácsolni

- erősek

- szép deltás testük van

- és egy még vonzóbb péniszük

Hát én ezt mind szeretem bennük.

N

2013. szept. 1. 05:01
 16/20 anonim ***** válasza:
14. kéred a kabátomat?
2013. szept. 1. 05:01
 17/20 anonim ***** válasza:

Szeretem, ha intelligens, lehet vele mindenről beszélni, érdekli a kultúra és a művészetek :) Meg persze az udvariasság, figyelmesség, törődés is nagyon fontos, érezzem, hogy érdeklem őt, pont én. Írhatnék külsőségeket is, de olyannyira az összkép érdekel, hogy általánosan nem tudok nyilatkozni a férfi nemről ilyen téren. Persze van álompasim, ideálom, de nem csak azt találom vonzónak, aki ennek megfelel, szóval...

21l

2013. szept. 1. 05:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Ja, és nagyon fontos, hogy legyen humora, bármikor meg tudjon nevettetni. :)
2013. szept. 1. 05:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Magas alkat, széles vállak és intelligencia. Ezek szexik. (A biszexuális vagy homoszexuális embereket igen könynen lekorlátoztad a válaszadásban...)

22L

2013. szept. 1. 10:40
 20/20 anonim ***** válasza:
hogy magas, erős, vicces, érzem hogy érdeklem, nagyon.:D kedves, erős jelleme van, biztonságérzetet nyújt.:) 20/L
2013. szept. 1. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!