Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúknak miért az ilyen átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúknak miért az ilyen átlagos csajok kellenek?

Figyelt kérdés

Akikben semmi érdekes sincs... most rákerestem kb 6-7 olyan lány ismerősömnek a képére, akikről tudom, hogy epekednek értük a fiúk, meg pucsítós-csücsörítős-"tükörbenfényképezkedős" képeket tesznek fel magukról. Semmi egyediség nincs bennük. Megnéztem ennek a 6-7 ismerősömnek a képeit és mind ugyanolyanok! Átlagos, unalmas lányok...... Ugyanolyan kiírásokkal, posztokkal, vagy kétmillió lájkkal...

De vannak nagyon egyedi szép lányok is, de ők meg valahogy elvesznek a tömegben...

2013. aug. 31. 23:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Látom megjöttek az általánosító csajok.

Amit mondtok egy baromság! Néhány gyökér facebookját megnézitek aztán szemét az összes pasi?

Nektek hogy esne ha ideírnàm,hogy miért csak az 50 kilós vasalthajú páewákra bukik minden csaj?

Nekem mindig átlagos külsejű barátnőim voltak de mind egyéniség volt.

2013. aug. 31. 23:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Az átlagnak az átlag kell
2013. aug. 31. 23:41
 13/18 A kérdező kommentje:

nem a férfiakat szerettem volna ezzel lehordani... csak igazából az döbbentett meg, hogy a lányokból mennyire hiányzik az egyéniség, és nem értem, hogy a fiúknak meg mik tetszenek bennük. :)

de amúgy ezek az 50 kilós pávák elég undorítóak tényleg...

2013. aug. 31. 23:48
 14/18 Szergej55 ***** válasza:
Faaaaaaaszbúúúúúúúk mindenhol! Nem unjátok még ezt a pótcselekvést?
2013. aug. 31. 23:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Szomorú,hogy az ilyen pózolós hülyékre már azt mondják,hogy átlagos.
2013. szept. 1. 00:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó, dobjuk a témát, mert ahogy látom, ahány ember, annyi vélemény :)
2013. szept. 1. 00:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy ezek a lányok valamiben többet tudnak nyújtani, mint az "egyedi lányok". Lehet jobban szopnak. Lehet jobb a humorérzékük. Lehet, hogy értenek az atomfizikához - van aki arra bukik. Lehet, hogy szó nélkül végignézik az összes Barcelona meccset. Vagy a forma1 futamot. Lehet hogy 46szor olvasták a Nagy Gatsbyt. És lehet, hogy ezek a lányok nem utálnak látványosan más lányokat csak azért, mert valami nem tetszik nekik.
2013. szept. 1. 00:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem pl nem jönnek be a plázapi.csák vagy az átlagos csajok akik fél életüket facebook előtt töltik sok lájkra várva boci szemekkel. De nem is vagyok páva vagy efféle selejt. Amúgy fogadok hogy neked valami más stílusod van az átlagnál, megtudhatom milyen?:D
2013. szept. 1. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!