Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért b***iskodik ennyi fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért b***iskodik ennyi fiú?

Figyelt kérdés

Arra gondolok , amikor egy fiú ezzel poénkodik , megjegyzéseket tesz , viccelődik ezzel. De olyanok akiknek van barátnőjük , tehát (elvileg) nem b***ik , de akkor mégis mire jó ez ? Nekem már több mint 1 éve nincs csajom , de mégsem csinálok soha ilyeneket a poén kedvéért sem , egyszerűen nem tudom hova tenni. Jah és , ahogy látom , a csajoknak is sokszor bejön , röhögnek rajta , ami szintén nem tudom miért van. Tényleg ilyen k**a primitív világban élünk , tényleg mindenkinek ennyire átmosták a fejét a sok amerikai sz**-al ??

Jah ilyen dolgokra gondolok pl. h valaki lehajol és ők meg jópofaságból elkezdik magukévá tenni és hasonlók , a másik meg még röhög is rajta meg hagyja magát , meg rájátszik , mert , hogy mekkora poén. Én azt mondom h egy hetero ne csináljon ilyet még csak viccből se.

Meg mikor ilyen megjegyzéseket tesznek egymásnak h pl. "cica ; szeretnéd ; dugnálak stb."

Gondolom egyébként nem kell bemutatni az ilyen típusú inasokat , tehát , hogy az intelligencia szintjük a nulláshoz tart..

Csajok,fiúk nektek mi a véleményetek erről , ti is találkoztatok már ilyen "nagyon" vicces gyerekekkel ?

20f

#fiú #vicc #undor #rohadjanak
2013. aug. 31. 11:41
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

15-ös kiscsajnak ! Köszönöm ! :) Úgy látszik ő itt az egyik legértelmesebb..

puszi ;)

2013. aug. 31. 12:15
 22/28 A kérdező kommentje:
20-asnak ! Nincsenek ilyen haverjaim :) Komolytalan emberekkel nem szoktam foglalkozni , elkerülöm őket , ilyenekkel általában csak véletlenül hoz össze az élet , és sajnos egyre gyakrabban (egyre több a hülye) nem szoktam rajtuk röhögni , mert szánalmas. És nem vagyok homofób , nem járok tüntetni , nincs semmi bajom velük , amik nem mutogatják magukat.
2013. aug. 31. 12:19
 23/28 anonim ***** válasza:
56%
jaj kérdező, te is egy nagy barom vagy.. én mondtam, hogy büntetni kellene ezeket, jaj egy kis 15 éves csajnak azt mondod, hogy hú milyen okos, de más kommentjét les*arod. jól be akarsz neki nyalni..
2013. aug. 31. 12:31
 24/28 anonim ***** válasza:
világi nagy gyökér vagy,ez a legnagyobb problémád 20 évesen?
2013. aug. 31. 15:56
 25/28 A kérdező kommentje:

Kinek akarok benyalni ?!?! miről beszélsz ?! Eddig minden csajom idősebb volt nálam , volt amelyik 8 évvel (!) , tehát egyáltalán nem azért írtam , hogy bevágódjak nála , hanem egyszerűen azért , mert szégyen , hogy 15 évesen érettebb mint ti a legtöbben , pl. ő írt kort , meg nemet is , míg ti ezt fel se fogtátok , magyarázzam még ??

Utolsó , te meg ne dumáljál , te hány éves vagy b+ ? Én írtam kort , elvárnám tőletek is .. nehogy már ilyen 17 éves kis **zigyerekek ugassanak , az eszem már megáll.

Halljátok , egyszer mutassátok meg anyátoknak is , hogyan szoktatok viselkedni , biztos díjazni fogja és büszke lesz rátok , ti kva vagyány gyerekek :D (úristen :D)

2013. aug. 31. 17:05
 26/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, én vagyok az akinek az alábbi sort írtad:

"Te meg attól tartod megad heterobbnak , mert a haverod se**ét csapkodod"

Látom, nem egészen sikerült értelmezni azt amit írtam. Sőt, még a közelébe sem sikerült jutnod annak, hogy megértsd. Pedig számítottam rá, ezért igyekeztem minél szájbarágósabban fogalmazni, de ez sem elég... és 20 éves vagy, ez egyszerűen megdöbbentő.

2013. aug. 31. 17:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy ahogy kérted, leírom: 18F vagyok. És képes vagyok higgadtan válaszolni.
2013. aug. 31. 17:29
 28/28 A kérdező kommentje:

Tudom , én is sokszor egyedül érzem emiatt , de ettől még nem fogok beállni a sorba , nálam ez nem fér bele , ennyi.

Egyébként a kérdésemre tökéletesen megkaptam a választ , és nincs is több kérdésem. Jópofának , viccesnek tartjátok.. Csináljátok ami jól esik.

2013. aug. 31. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!