Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért b***iskodik ennyi fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért b***iskodik ennyi fiú?

Figyelt kérdés

Arra gondolok , amikor egy fiú ezzel poénkodik , megjegyzéseket tesz , viccelődik ezzel. De olyanok akiknek van barátnőjük , tehát (elvileg) nem b***ik , de akkor mégis mire jó ez ? Nekem már több mint 1 éve nincs csajom , de mégsem csinálok soha ilyeneket a poén kedvéért sem , egyszerűen nem tudom hova tenni. Jah és , ahogy látom , a csajoknak is sokszor bejön , röhögnek rajta , ami szintén nem tudom miért van. Tényleg ilyen k**a primitív világban élünk , tényleg mindenkinek ennyire átmosták a fejét a sok amerikai sz**-al ??

Jah ilyen dolgokra gondolok pl. h valaki lehajol és ők meg jópofaságból elkezdik magukévá tenni és hasonlók , a másik meg még röhög is rajta meg hagyja magát , meg rájátszik , mert , hogy mekkora poén. Én azt mondom h egy hetero ne csináljon ilyet még csak viccből se.

Meg mikor ilyen megjegyzéseket tesznek egymásnak h pl. "cica ; szeretnéd ; dugnálak stb."

Gondolom egyébként nem kell bemutatni az ilyen típusú inasokat , tehát , hogy az intelligencia szintjük a nulláshoz tart..

Csajok,fiúk nektek mi a véleményetek erről , ti is találkoztatok már ilyen "nagyon" vicces gyerekekkel ?

20f

#fiú #vicc #undor #rohadjanak
2013. aug. 31. 11:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
jó kérdés.. de ezen az oldalon vannak olyan okos felhasználók is akik váltig állítják, hogy ezek az emberek génhibásak, és ők már így születtek. kérdező erről mi a véleményed?
2013. aug. 31. 11:42
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy valami Humorherold ugye? Az ilyen férfiak vannak tisztában a szexualitásukkal, nem azok, akik rózsaszín pólót hordanak...
2013. aug. 31. 11:43
 3/28 A kérdező kommentje:
Szerintem nem így születtek , esetleg a gyenge jellemük miatt erősen tudja őket befolyásolni a média meg a sok hulladék film.
2013. aug. 31. 11:44
 4/28 anonim ***** válasza:
82%
Ne vedd ilyen komolyan az életet :D ez csak hülyülés...
2013. aug. 31. 11:45
 5/28 A kérdező kommentje:
2. Szóval attól leszek férfias , ha poénból "megkefélek" egy ilyen köcsögöt ? Ez azért elég szomorú.
2013. aug. 31. 11:45
 6/28 anonim ***** válasza:
78%
Senki nem mondta, hogy férfias leszel tőle, ők pont hogy kifigurázzák a melegeket, mert tudják magukról, hogy ők nem azok... -.-"
2013. aug. 31. 11:47
 7/28 anonim ***** válasza:
33%
kérdező mondom itt egy rakat hülye van, aki ezt természetesnek tartja, és el kell fogadni, mert hogy ők is emberek.. szerintem büntetni kéne, de ez az én véleményem..
2013. aug. 31. 11:47
 8/28 A kérdező kommentje:
De , komolyan veszem az életet , mert csak így lehet akármit is elérni. Érdekes módon régen , nem ilyenekkel viccelődtek (pl. a szüleink) , akkor vmi mégis csak el van b****a , nem ?
2013. aug. 31. 11:48
 9/28 anonim ***** válasza:
en sem ertem miert csinaljak, szerintdm egy normalis hetero nem mond es csinal ilyeneket.
2013. aug. 31. 11:49
 10/28 anonim ***** válasza:
65%
mondom el kellene ítélni az ilyet.. ehelyett mit csinálnak? behozzák tantervebe a cigánykultúrát, a kisgyerekek üljenek délután 4-ig iskolába.. minden baromságot kitalálnak, csak ezt nem büntetik..
2013. aug. 31. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!