Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért b***iskodik ennyi fiú?
Arra gondolok , amikor egy fiú ezzel poénkodik , megjegyzéseket tesz , viccelődik ezzel. De olyanok akiknek van barátnőjük , tehát (elvileg) nem b***ik , de akkor mégis mire jó ez ? Nekem már több mint 1 éve nincs csajom , de mégsem csinálok soha ilyeneket a poén kedvéért sem , egyszerűen nem tudom hova tenni. Jah és , ahogy látom , a csajoknak is sokszor bejön , röhögnek rajta , ami szintén nem tudom miért van. Tényleg ilyen k**a primitív világban élünk , tényleg mindenkinek ennyire átmosták a fejét a sok amerikai sz**-al ??
Jah ilyen dolgokra gondolok pl. h valaki lehajol és ők meg jópofaságból elkezdik magukévá tenni és hasonlók , a másik meg még röhög is rajta meg hagyja magát , meg rájátszik , mert , hogy mekkora poén. Én azt mondom h egy hetero ne csináljon ilyet még csak viccből se.
Meg mikor ilyen megjegyzéseket tesznek egymásnak h pl. "cica ; szeretnéd ; dugnálak stb."
Gondolom egyébként nem kell bemutatni az ilyen típusú inasokat , tehát , hogy az intelligencia szintjük a nulláshoz tart..
Csajok,fiúk nektek mi a véleményetek erről , ti is találkoztatok már ilyen "nagyon" vicces gyerekekkel ?
20f
úgy látom , itt is van egy pár ilyen :D :D hihetetlen :D
Én anélkül is ki tudom fejteni a véleményem a melegekről , hogy hozzáérnék egy ilyen gyerekhez.
És ezzel bizonyítják , hogy nem b**-ik ???, :D menj már , az a baj , hogy sajnos láttam már pár ilyen szituációt és a végére tényleg kétségeim támadtak a delikvens szexuális identitásával kapcsolatban.
Akkor úgy mondom hogy ne akadj fenn ilyen dolgokon, mert felesleges energiabefektetés ilyeneken bosszankodni :)
vedd lazán, vannak ilyen emberek akik szerint ez poénos, lehet neked is vannak olyan dolgaid amik miatt meg mások vannak kihülve.
és? lépj túl rajta és koncentrálj a fontos dolgokra.
Jöhetnek még válaszok , kort és nemet is írjatok !
Köszönöm!
Ez a máglya-dolog egész jól hangzik!
A kérdésre válaszolva: valamikor egy hozzáértő azt mondta, hogy a nők szeretik, ha egy férfinak van feminin oldala, ( mindnek van), és ezt meg is mutatják, mert ez olyan baromi jó dolog. Ez mind igaz lehet egy párkapcsolaton belül, de ezt már nem mondta el nekik senki, ezért játszák ezt a b*ziskodó dolgot mindenhol, és mindenkor. Valóban van néhány kivétel, aki tényleg csak kifigurázza őket, de nehéz különbséget tenni. Pont ezért Én sem csinálom ezt soha. Nem férfias, és nem is mindenki találja humorosnak, meg van még rengeteg olyan dolog, amivel tudok viccelődni.
A heteroszexuális férfi teljes mértékben tudatában van annak, hogy ő heteroszexuális, és nem meleg. Én ilyen vagyok. Innentől kezdve bennem egyáltalán fel sem merül, hogy bármiféle tevékenység engem meleggé tenne mások szemében. Ha mégis megtörténik, leszarom. Hadd mérgelődjön. Edzés után az öltözőben igenis baromi jó poén például izomból rávágni a haverod seggére mikor épp lehajol valamiért. Ne aggódj, szeretem én a Hofi típusú humort is, de csessze meg, én igénylem az alpáriságot. Ez olyan yin és yang téma.
Aki görcsösen arra törekszik, hogy bebizonyítsa, ő heteró, és ódzkodik mindentől ami ezzel az imiddzsel nem egyeztethető össze, sőt még a melegeket is nyilvánosan fikázza, hogy bizonyítson... az már régen rossz. Ezek szerint neki erre van szüksége ahhoz, hogy hiteles heteró lehessen, mert egyébként nem az, vagy nem biztos benne. Én biztos vagyok benne, hogy az vagyok.
Az én szememben ez kimondottan visszataszító. Aztán ilyenkor én vagyok a humortalan, mert nem nevetek az ilyesféle ultrabaromságokon, mint a korosztályom nagy része.. :'D
15/L
Én úgy vagyok ezzel , hogy heteró vagyok és nem b**i és kész. Nem bizonyítok semmit , mert egyértelmű.
DE MIVEL HETERO VAGYOK , EZÉRT NEM FOGOK FÉRIAKAT FOGDOSNI !
Ilyen k**a egyszerű a képlet , ez nálam nem fér bele , még poénból sem.
Te meg attól tartod megad heterobbnak , mert a haverod se**ét csapkodod , ember te hol élsz , fordítva gondolkozol ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!