Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyennek tartatok egy csajt ha azt mondjátok rá hogy aranyos?
Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 09:47
4/16 anonim válasza:
Rondának??:O Miért? Te normális vagy,öcsém?!
5/16 anonim válasza:
szerintem...aranyos:D
gülü szemek,aranyos kis nózi, ilyesmi
6/16 anonim válasza:
ezt annak szoktuk mondani aki nem jön be.
7/16 anonim válasza:
Hehh ha a barátom ezt mondja rám, általában akkor keltem ki az ágyból és épp bambán bámulok magam elé:D
8/16 anonim válasza:
09:59
1. nem vagyok az öcséd.
2. igen, randának. De minimum az a kategória, akivel nem járnék.
9/16 anonim válasza:
aranyos:elbűvölő, bűbájos, ennivaló, angyali, tündéri, elragadó, drága, cuki, ari, aranypofa, zabálnivaló, észvesztő, csábos, bájos, helyes, imádnivaló, takaros, tüneményes, édes :)
10/16 anonim válasza:
hehe a férfiak egy része (aki annyira nem keménycsávó hogy bemondja az igazat) arra a lányra mondja, aki nem tetszik neki :D
a többség azonban szó szerint érti, hogy a r a n y o s. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!