Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen stílussal milyen pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen stílussal milyen pasikat vonzzanék?

Figyelt kérdés

Ez az álom stílus számomra: [link]

Arra törekszem, hogy mihamarabb megvalósítsam. De nagyrészt mondjuk már minden megvan, úgyhogy kb. ilyen lesz a megjelenésem. :)

Ezzel milyen fiúkat vonzanék?

16L

2013. aug. 30. 21:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nem erről van szó látom nem érted.

De akkor kifejtem:

ez egy abszolút jó választás stílusilag, nem rbancos stb stb. DE!

nem ettől fognak jönni másféle fiúk az életedbe. Tehát a drapp kiskabát nem a bőrdzsekivel jár...ha emellett csak idétlenül vihogsz nem lesz nagyobb szerencséd.

A ruha nem minden, az embernek van kisugárzása. Mit gondolsz a legtöbb ember miért akkor botlik bele álmai fickójába/nőjébe amikor a legrosszabb formáját hozza és tréninggatyában viszi le a szemetet?

2013. aug. 30. 21:13
 12/23 A kérdező kommentje:

#9: Nem a személyiségemre gondoltam :) Azzal (remélem) nincs baj.

Csak érdekelne, ennyi. Mert azért a külső az, ami megfog. A belső pedig megtart. :)

2013. aug. 30. 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:
tehát ha más féle fiúkat akarsz vonzani NEKED kell valamin változtatnod és nem a ruhatáradat lecserélni. Ettől függetlenül járhatsz ebben ha ez tetszik, de nem emiatt történik majd a változás.
2013. aug. 30. 21:14
 14/23 A kérdező kommentje:

Norad, ebben a "balszerencsés" nagy találkozásban nem hiszek :D Ilyen maximum a filmekben van.

És ezeket tapasztalatból mondom. Mert eddig olyan fiúk próbálkoztak be nálam főleg, akik nem a belsőm alapján próbáltak szerencsét. Tehát ismerkedni akartak. Az meg csak külső alapján kezdődik.. Vagy tévedek?

De ettől függetlenül értem mit mondasz... Csak nem tudom. Eddig a tapasztalataim mást mutatnak. Vagy lehet az én korosztályom ad ennyire a külsőségekre.

2013. aug. 30. 21:16
 15/23 anonim ***** válasza:
az én környezetmben csak ilyen "filmbeillően" jöttek össze, pedig igaz
2013. aug. 30. 21:18
 16/23 anonim ***** válasza:

"És ezeket tapasztalatból mondom. "

16 vagy...én kicsit többet láttam/éltem meg...bocs

2013. aug. 30. 21:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Persze, abban biztos vagyok. De eddig rengeteg fiúnak mondtam 'nemet'.. Egyik se fogott meg belsőleg. És nem tudom miért vonzzom őket. Ezért érdekelt hogy a ruhák alapján vajon értelmesebb, éretebb fiúkat vonzanék-e.
2013. aug. 30. 21:21
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen átlagos "stílus", sőt, nem is mondanám stílusnak, annyira beleolvadna a tömegbe, hogy igazából nem lenne semmi, ami miatt odakapnám a fejem.

Tehát esetedben szerintem ez a ruhatár semmit nem számítana. Ha jól nézel ki, akkor természetesen megnézhetnek... de nem a ruháid miatt. Abban semmi extra.

2013. aug. 30. 21:24
 19/23 A kérdező kommentje:
#18: Ennek is örülök :D Utálok kitűnni a tömegből :)
2013. aug. 30. 21:28
 20/23 anonim válasza:
sztem a kisugárzás a fontos, én is 16 éves lány vagyok és van mindenféle ruhám, akármilyen stílusom van (p.csás, felnőttes, 16 éveshez illő stb.) engem mindig az idősebb, normális pasik néznek meg, még akkor is ha szemetet viszek le. egyszerűen ilyen a kisugárzásom. ha te a pávákat vonzod be a mostani ruhatáraddal, akkor ezzel az újjal is azokat fogod
2013. aug. 30. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!