Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen stílussal milyen pasikat vonzzanék?
Ez az álom stílus számomra: [link]
Arra törekszem, hogy mihamarabb megvalósítsam. De nagyrészt mondjuk már minden megvan, úgyhogy kb. ilyen lesz a megjelenésem. :)
Ezzel milyen fiúkat vonzanék?
16L
nem erről van szó látom nem érted.
De akkor kifejtem:
ez egy abszolút jó választás stílusilag, nem rbancos stb stb. DE!
nem ettől fognak jönni másféle fiúk az életedbe. Tehát a drapp kiskabát nem a bőrdzsekivel jár...ha emellett csak idétlenül vihogsz nem lesz nagyobb szerencséd.
A ruha nem minden, az embernek van kisugárzása. Mit gondolsz a legtöbb ember miért akkor botlik bele álmai fickójába/nőjébe amikor a legrosszabb formáját hozza és tréninggatyában viszi le a szemetet?
#9: Nem a személyiségemre gondoltam :) Azzal (remélem) nincs baj.
Csak érdekelne, ennyi. Mert azért a külső az, ami megfog. A belső pedig megtart. :)
Norad, ebben a "balszerencsés" nagy találkozásban nem hiszek :D Ilyen maximum a filmekben van.
És ezeket tapasztalatból mondom. Mert eddig olyan fiúk próbálkoztak be nálam főleg, akik nem a belsőm alapján próbáltak szerencsét. Tehát ismerkedni akartak. Az meg csak külső alapján kezdődik.. Vagy tévedek?
De ettől függetlenül értem mit mondasz... Csak nem tudom. Eddig a tapasztalataim mást mutatnak. Vagy lehet az én korosztályom ad ennyire a külsőségekre.
"És ezeket tapasztalatból mondom. "
16 vagy...én kicsit többet láttam/éltem meg...bocs
Szerintem teljesen átlagos "stílus", sőt, nem is mondanám stílusnak, annyira beleolvadna a tömegbe, hogy igazából nem lenne semmi, ami miatt odakapnám a fejem.
Tehát esetedben szerintem ez a ruhatár semmit nem számítana. Ha jól nézel ki, akkor természetesen megnézhetnek... de nem a ruháid miatt. Abban semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!