Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnék ilyen stílussal? Lent
Figyelt kérdés
Egy kicsit hoszabb szőke göndör haj. Nike cipő és csőgatya plusz felülre egy ing. Mindenem leborotvnám, csak a lábamat nem. Ez nektek tetszene?2013. ápr. 7. 08:38
2/8 anonim válasza:
Nem igazán az eseteim a szőkék, és a göndör hajúak.
Amúgy semleges.
3/8 anonim válasza:
Ezt te sem gondolod komolyan.
Igen, a mai tinipics@knak biztosan, de szerintem szánalmas, hogy kb. minden srác ugyanolyan - megjegyzem hótt b.zis - stílussal nyomja.
Egy normális, értelmes lánynak tuti nem.
24/L
Ja, igen, ha már a mellkasod, meg kb mindened tök csupasz, akkor a lábadat is húzd le, hadd legyen teljes a kép.
5/8 anonim válasza:
egyértelmű, határozott, erős NEM.
De a pasiknak szerintem bejönnél.
6/8 ivilicious válasza:
nem jön be a szőrtelenített pasi. az nem férfi,aki szanaszét van szörtelenítve:) max akkor kell,ha full szőr a háta,ami már undi
7/8 m.lillus22 válasza:
A hosszu haj nemigazán az esetem !! De amugy a stílus király! Ja de hamár "mindened" borotvált akkor legyen a lábad is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!